Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisi setinde yeni bir koronavirüs krizi çıktı!

Yasak Elma dizisi setinde yeni bir koronavirüs krizi çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin beşinci sezonu başarılı şekilde devam ediyor. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde çok heyecanlı bir dönem yaşanıyor. İzleyicilerin de yoğun ilgi gösterdiği Yasak Elma, etkili reytingler ile pazartesi akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi konumunu da sürdürüyor.

Altıncı sezon için da hazırlıkların yapıldığı bilinirken, sette yaşanan koronavirüs krizlerine bir yenisi daha eklendi. Daha önce dizi setinde üst üste koronavirüs vakaları yaşanmış ve bir süre çekimlerin durduğu da olmuştu.

Geçen sezon Baraj dizisini yöneten ve beşinci sezonda Yasak Elma’nın başına geçen yönetmen Ece Erdek Koçoğlu’nun da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yönetmenin karantinaya alınmasının ardından sete bir gün ara verildi. Dizinin bazı sahnelerinde yönetmen olarak Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un yer aldığı bilgisi de setten yansıyan detaylar arasında yer alıyor.

Yasak Elma dizisinin hayranları ise bu durumun 131. yeni bölümü etkilemesinden korkuyordu. Ancak Fox TV’den yapılan fragman paylaşımı ile birlikte, 14 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’da Yasak Elma’nın 131. bölümünün yayınlanacağı duyuruldu.

Fragmandaki detay ise izleyicileri yine çok şaşırtacak. Doğan ve Yıldız’ı yemeğe çağıran Ender, Yıldız’ın eski eşi Çağatay ile nişanlandıklarını ve hayat arkadaşlığı yaptıklarını açıklayarak şoke etti. Yasak Elma dizisinin yeni bölümü çok heyecanlı ve keyifli geçecek.