Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, kızı Leyla’yı ilk kez bu kadar gösterdi! İşte minik Leyla Ergenç…

Bergüzar Korel, kızı Leyla’yı ilk kez bu kadar gösterdi! İşte minik Leyla Ergenç…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başarılı oyunculuklarıyla rol aldıkları projelerle kendilerinden söz ettiren Halit Ergenç ve Bergüzar Korel, 2009 yılında dünyaevine girmişti. Birlikte başrolünde oynadıkları Binbir Gece isimli dizinin ardından evlenen çiftin, şimdi 3 çocukları var.

Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken oyuncu çiftin ilk çocukları Ali, 2010 yılında doğmuştu. Ardından oğulları Han, 2020 yılının Mart ayında dünyaya gelmişti. Bergüzar Korel, bir süre bebeğiyle yakından ilgilenmiş ve pandeminin de araya girmesiyle bir proje kabul etmemişti.

Korel, daha sonra dijital bir platform için çekilecek olan bir diziden gelen teklifi kabul etmiş ancak son anda oğlu Han’a hamile olduğu için dizide oynamaktan vazgeçmişti.

Han’ın bir yaşını geçmesinden kısa bir süre sonra da Bergüzar Korel, 3. çocuklarına hamile olduğunu öğrenmiş ve çiftin kızları Leyla da 2021 Kasım ayında dünyaya gelmişti.

Çocuklarının yüzlerini sosyal medyada göstermemek için büyük bir özen gösteriyor çift. Çocuklarının rızası olmadan böyle bir paylaşım yapmayı doğru bulmadıklarını ifade ediyorlar her fırsatta. Herkesten de aynı özeni istiyorlar. Medyada habersizce çekilen bazı fotoğraflarının yer almasına da tepki koymaktalar.

Ancak zaman zaman hayranları ve sevenleri için küçük sürprizler yapmıyor da değiller! Korel, oğlu Han ya da kızı Leyla’nın, eli ayağı ya da arkadan çekilmiş pozlarını yayınlıyor zaman zaman. Hatta sesli videolarını da yayınlamakta. Fakat yüzlerini göstermiyor.

Bergüzar Korel, kızı Leyla'yı ilk kez bu kadar gösterdi! İşte minik Leyla Ergenç... 8

Bu kez güzel sürpriz Leyla için geldi! Bergüzar Korel, Kasım ayında doğan ve şu anda 3 aylık olan kızları Leyla’nın yerde yatarken görülen yüzüstü bir fotoğrafını yayınladı. Bu bile hayranlarını sevindirecek bir sürpriz oldu.

Bu arada Londra’ya taşınmaya hazırlanan çift, geçtiğimiz günlerde kısa bir ziyaret yapmışlardı İngiltere’ye. Bergüzar Korel, tekrar döndükleri Türkiye’deki evlerinden bazı paylaşımlar da yapmaya devam ediyor. Ayrıca Londra’daki yeni evlerinde çocuk odası tasarlamak için bir ekip arayışında olduğunu instagram paylaşımıyla duyurdu oyuncu…

Bergüzar Korel, kızı Leyla'yı ilk kez bu kadar gösterdi! İşte minik Leyla Ergenç... 9