Ana sayfa Dizi Haberleri Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi karmaşık duygular yaşatacak!

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi karmaşık duygular yaşatacak!

tarafından ker_def

Yılmaz Erdoğan yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. Kanal D ekranı için hazırlanan İnci Taneleri isimli yeni dizi için usta oyuncu hem kalemini yeniden konuşturdu hem de hikayenin başrolünde yer alarak büyük bir emek ortaya koydu.

Her ne kadar İnci Taneleri dizisi Hazar Ergüçlü’nün pavyon şarkıcısı olarak yer aldığı karakter üzerinden sosyal medyada etkili olsa da aslında dizinin duygusal yönü de çok etkili olacak.

Hazar Ergüçlü’nün kadın başrol olduğu, Yılmaz Erdoğan’ın uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkacağı yeni dizi farklı bir hikaye ile geliyor.

Edebiyat öğretmeni olan Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kendisi gibi öğretmen olan karısını öldürmekle suçlandığı ve kelepçeli bir şekilde gözaltına alındığı görüntüler ile birlikte dizinin farklı duygular yansıtacağı da netleşmiş oldu.

Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ Yakında Kanal D’de ekrana gelecek ve izleyenler çok farklı bir hikaye ile birlikte özel duygular yaşayacak.