Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yine alımlı, yine çok çekici! Nilperi Şahinkaya, yeni dizideki yeni rolüyle yine çok iddialı!

Yine alımlı, yine çok çekici! Nilperi Şahinkaya, yeni dizideki yeni rolüyle yine çok iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformunda bu sezon yayınlanan diziler büyük dikkat çekiyor. Erkek Severse isimli projede Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen bir araya gelmişti. Dizi başladı ve hikayesi ile çok beğenildi.

Özgü Gürel, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Aybüke Pusat’ın başrollerinde yer aldığı ve bir kadın hikayesi olarak öne çıkan Hayaller ve Hayatlar isimli dizi de 17 Şubat Perşembe gününden itibaren hayranlarla buluşacak. Bu iki dizi ile çok dikkat çeken Bein Connect’in bir projesi daha var. Nilperi Şahinkaya’nın başrolündeki bu yeni dizi de izleyicilerin çok ilgisini çekecek.

Yine alımlı, yine çok çekici! Nilperi Şahinkaya, yeni dizideki yeni rolüyle yine çok iddialı! 8

Nasıl Fenomen Oldum isimli yeni dizi bomba gibi geliyor… Afişi paylaşılan dizinin başrolünde Nilperi Şahinkaya bulunuyor. Gençliği, güzelliği ve yetenekleri ile şimdiye kadar yer aldığı projelerde öne çıkan Nilperi Şahinkaya, bir kez daha hayranlarını mest etmeye geliyor.

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı, yapımcılığını HANN’ın üstlendiği “Nasıl Fenomen Oldum” un başrolü Nilperi Şahinkaya, dizinin afişi için Red Beard by Tanju Babacan 2022 Madam Minimal koleksiyonundan giydiği özel kostümle, Yiğit Eken’in objektifine poz verdi.

Yine alımlı, yine çok çekici! Nilperi Şahinkaya, yeni dizideki yeni rolüyle yine çok iddialı! 9

Yeni yılın iddialı projelerinden olan “Nasıl Fenomen Oldum” isimli dijital dizide Nilperi Şahinkaya, sosyal medya fenomeni “Ala” karakterine hayat verecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda Derya Şensoy, Ahmet Kayakesen, Hülya Duyar, Bahadır Vatanoğlu da yer alıyor.

Nilperi Şahinkaya hayranları yeni diziyi büyük bir heyecanla bekliyor.1988 yılında Senegal’in Dakar kentinde dünyaya gelen oyuncu, en son Yasak Elma isimli televizyon dizisinde Cansu karakterini canlandırdı. Oyuncu, ayrıca BluTV’de yayınlanan Aynen Aynen dizisine devam ederken, Erşan Kuneri isimli Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği dizinin kadrosunda da yer almıştı.