Ana sayfa Dizi Haberleri Yine ayrılık yine gündemde baş köşede Bir Zamanlar Çukurova!

Yine ayrılık yine gündemde baş köşede Bir Zamanlar Çukurova!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle perşembe akşamları yeniden buluşmaya başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi artık ayrılıklarla anılan bir dizi olma yolunda ilerliyor…

İlk 3 sezonu başarılarla geçen dizinin ekibinden ayrılan isimlere bir yenisi daha ekleniyor… Dizinin 103. bölümü geçen hafta yayınlanmış ve dördüncü sezon başlamıştı. İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın da kadrosuna dahil olduğu diziden ayrılan isimler ise son dönemde çok sık gündeme geldi.

Vahide Perçin ile başlayan bu ayrılık dalgasına daha sonra Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Nazan Kesal, Melike İpek Yalova ve son olarak da Murat Ünalmış katılmıştı…

Dördüncü sezonuna çok sert bir şekilde başlayan ve değişen hikayesiyle de izleyicilerini yine etkilemeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yine bir ayrılık var.

Dizinin 16 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 104. yeni bölümünde bir cenaze sahnesi daha izleyeceksiniz. Birçok izleyici bu kişinin Ümit karakteri olduğunu tahmin ediyor. Hande Soral’ın canlandırdığı Ümit, geçen sezon hikayeye dahil olmuştu.

Yine ayrılık yine gündemde baş köşede Bir Zamanlar Çukurova! 7

Soral, aslında devam edebilirdi ama eşi İsmail Demirci ile bir kez daha ayrı düşmemek adına diziden ayrılmak istedi. Senaristler de dördüncü sezonun başında Ümit karakterinin vedasını yazdı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3-4 bölüm sonra Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık’ın da bu ayrılıklara eklenmesi bekleniyor.

İşte dizinin yeni bölümünde yine herkesi heyecanlandıracak olan yeni fragman: