Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım, Tayfun Yüzbaşı karakteriyle sinemalara geliyor!..

Murat Yıldırım, Tayfun Yüzbaşı karakteriyle sinemalara geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT1’in Teşkilat dizisinin yıldızı Murat Yıldırım yeni sinema filmi ile yeni yılda beyaz perdede olacak.

Hakan Evrensel’in aynı isimli kitabından uyarlanan Nefes Yer Eksi İki adlı filmde ‘Tayfun Yüzbaşı’ karakterine hayat veren oyuncu, filmin ilk teaser fragmanını sosyal medya hesabından yayınladı.

Güneydoğu Anadolu bölgesinde 3 farklı kişinin hayat hikayesinin anlatıldığı kitaptan uyarlanan filmde, bir gazeteci, yöre halkından bir genç ile bir karakol komutanının hayat hikayelerinin terör olayları ile kesişmesi konu ediliyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Murat Yıldırım (@mrtyldrm)’in paylaştığı bir gönderi

Filmden ilk görüntüler ile ekrana yansıyan dönemin atmosferi ve gerilimi heyecan yarattı! Yapımını Orgino Media Production’ın, yapımcılığını Mustafa Cihat Durmuş’un üstlendiği başrolünde Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci ve Arda Anarat’ın yer aldığı Nefes Yer Eksi İki’nin yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu yapıyor.

Güçlü prodüksiyonu, çarpıcı hikâyesi ve gerçekçi karakterleriyle 2023 yılının en çok konuşulacak filmi olacak Nefes Yer Eksi İki, 17 Şubat’ta sinemalarda gösterime girecek

Filmde, 3 ana karakterin ve onların çevresindeki insanların PKK terörünün ortasında yaşadıkları dram, 15 yıl boyunca bu ortamın içinde yaşayan yazar Hakan Evrensel’in bakış açısından aktarılıyor.