Ana sayfa Sosyal Medya Yine çok farklı bir rol, yine Zeynep Çamcı! Oyuncudan 4 yıl sonra setlere sürpriz dönüş!

Yine çok farklı bir rol, yine Zeynep Çamcı! Oyuncudan 4 yıl sonra setlere sürpriz dönüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zeynep Çamcı yıllar sonra dizilere o kadar farklı bir rolle dönecek ki, tüm hayranları şaşıracak! Güzel Günler isimli Show TV’nin yeni dizisinde Zeynep Çamcı da yer alacak. Binnur Kaya, Olgun Toker, Leyla Tanlar, Burak Dakak gibi isimleri bir araya getiren dizide Zeynep Çamcı’yı da başrolde izleyeceksiniz.

Altan isimli bir kadın boksörü canlandıracak olan Zeynep Çamcı, 1986 yılında Bodrum’da dünyaya geldi. 2009 yılından itibaren oyunculuğa başlayan Çamcı’yı birçok dizi hayranı Leyla ile Mecnun dizisindeki Sedef karakteri ile hatırlıyor.

Beni Böyle Sev dizisindeki Ayşem karakteri ile de akıllara yazılan oyuncu, bir dönem birbiri ardına projelerde yer alarak büyük bir şöhrete kavuştu. 2018 yılından sonra bir süre dizilere ara veren Zeynep Çamcı, sonraki süreçte Terapist ve Adım Başı Kafe isimli dijital dizilerin dışında başka bir proje kabul etmemişti.

Yine çok farklı bir rol, yine Zeynep Çamcı! Oyuncudan 4 yıl sonra setlere sürpriz dönüş! 7

Sinemaya da ilgi gösteren ve Feride isimli filmde de kendi yazdığı hikayenin başrolünde yer alan Zeynep Çamcı, tam 4 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı. Güzel Günler isimli Show TV’de pazar akşamı başlayacak olan aile dizisinde ünlü oyuncuyu Altan karakteri ile izleyeceksiniz.

Diziyi eskiden örnekleri çok olan ailece izlenebilecek bir yapım olduğu için kabul ettiğini anlatan Zeynep Çamcı, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Senaryoyu okuduğum zaman, küçükken izlediğimiz diziler vardı ya ailece, onlardan birisi olduğunu hissettiğim için buradayım. Benim için çok özel, hep de böyle güzel karakterlerim oldu, alışılmışın dışında. Boksörüm, şu anda kalbim çok atıyor, heyecanlıyım.”