Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık Arka Sokaklar bunca yıl sonra bu da yapılır mı?

Yok artık Arka Sokaklar bunca yıl sonra bu da yapılır mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının en başarılı projesi kuşkusuz Arka Sokaklar. 15 sezondur ekranda olan bir yapım, her yıl bu kadar büyük ilgi görür mü? Bunun sırrı nedir? Birçok yapımcı bu sırrı çözmek için çaba harcıyor ama, yıllardır da benzer başarıyı yakalayan bir yapım gelmedi.

Güncel hayata dokunan bir dizi olmasının yanı sıra usta isimlerin de güçlü performanslar sergilediği bir yapım Arka Sokaklar. Aksiyonu bol ve hiç bitmiyor. İzleyenlerin aklındaki polis imajına olumlu katkılar yapan bir dizi. Birçok izleyici için de vazgeçilmez nitelikte… Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin dün yayınlanan 574. bölümü de bir kez daha reytinglerde çok iyi sonuçlar elde etti.

Totalde Kırmızı Oda’yı bir kez daha geride bırakan ve 9’lu oranlara kadar çıkan Arka Sokaklar adeta şov yaptı. 7 farklı dizinin olduğu akşamda, 15 sezondur devam eden bir yapımın birinciliği elde etmesi tüm dizi sektörüne ders olacak bir gelişme… Daha önceki haftalarda da yine benzer sonuçlar alan Arka Sokaklar, totalde milyonlarca kişiyi ekran başına oturtarak günü birinci sırada tamamladı.

Totalde bu kadar güçlü olan yapımın AB grubunda 3’lü oranlarda yer alması bir handikap olsa da ABC1 grubunda 5’li oranlardaki Kanal D dizisi yine de en çok izlenen ilk 10 program arasında bu iki kategoride de yerini almasını bildi.

İşte 22 Ocak Cuma gününü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Yok artık Arka Sokaklar bunca yıl sonra bu da yapılır mı? 8

Yok artık Arka Sokaklar bunca yıl sonra bu da yapılır mı? 9