Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, Sefirin Kızı’nı bırakmakla kalmadı bir başka karar daha aldı!

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı’nı bırakmakla kalmadı bir başka karar daha aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nesilhan Atagül’ün yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden ayrılması hayranlarını çok üzmüştü. Ünlü oyuncu, geçirgen bağırsak sendromu teşhisi konulmasının ardından dinlenmeye çekildi. Doktorların dinlenmesini tavsiye ettiği oyuncu, sete çıkamayacak durumda olduğu için de yapım firması ile anlaşarak Sefirin Kızı dizisindeki Nare karakterine veda etti.

Ünlü oyuncunun ayrılığının ardından Tuba Büyüküstün ile anlaşma sağlanarak Sefirin Kızı dizisi bir anlamda kurtuluşunu ilan etti. Dizi artık Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisi ile yoluna devam edecek ve belki de yeni hikaye daha da çok ilgi çekecek. Ancak Neslihan Atagül cephesinde ise bir süre oyuncunun dinlenmesi ve bu süreçte de pek ortalıkta görünmemesi bekleniyor.

Atagül, sadece diziyi bırakmadı aynı zamanda sosyal medyada da paylaşım yapmama kararı almışa benziyor. Düzenli olarak içerik paylaşan ama sık sık paylaşım yapmayan bir isim olarak öne çıkan oyuncu, en son 31 Aralık’ta fotoğraf yayınladı.

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı'nı bırakmakla kalmadı bir başka karar daha aldı! 3

2021 yılında herhangi bir paylaşımı bulunmayan ünlü oyuncuyu instagram hesabında 11 milyondan fazla hayranı takip ediyor. Oyuncunun son paylaşımlarında ne kadar zayıfladığı da görülebiliyordu.

Neslihan Atagül hakkında dijital bir dizi projesine başlayacağı yönünde iddialar da ortaya atıldı ama menajeri bu durumu yalanladı. Aylardır sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıkan Atagül, bunu Sefirin Kızı’na yansıtmamak için çok çaba harcadı ama sonunda vücudu buna daha fazla izin vermedi.

Yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle 45 kiloya kadar düştüğü belirtilen ünlü oyuncuya acil şifalar diliyoruz.