Ana sayfa Sosyal Medya Ramo ve Arka Sokaklar’dan seken izleyici, Son Yaz’a tutuklu kalıyor!

Ramo ve Arka Sokaklar’dan seken izleyici, Son Yaz’a tutuklu kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamı yayınlanan diziler arasında Fox TV’de ekrana gelen Son Yaz, dikkat çeken bir gelişme sergiliyor. Hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile kısa sürede ekranda değer bulan yapım, iyi sonuçlarla yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 4. bölümü de yine çok iyi reytingler elde etti. Totalde biraz düşük kalan ve ilk 10 listesine giremeyen Son Yaz, AB ve ABC1 gruplarında oldukça iye dönüşler alıyor.

Bilindiği üzere totalde Cuma akşamlarının en güçlü yapımı Arka Sokaklar ve ardından da Kırmızı Oda. Ayrıca Ramo dizisinin de total performansı iyi durumda… Ancak AB grubunda yüksek oranlar elde etmek o kadar da kolay olmuyor. Cuma akşamları bu konuda Kırmızı Oda’nın eline kimse su dökemez. Zaten hem AB hem de ABC1 gruplarında iki haneli rakamlara yaklaşan dizi dün akşamı yine bu iki kategoriyi birinci sırada bitirdi.

Ancak hem total’in birincisi Arka Sokaklar hem de Ramo dizilerinin AB grubu performanslarının pek de iyi olmadığı görülüyor.

Aslında Son Yaz ile birlikte bu iki dizinin AB performansları da geriledi. Fox TV dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde Kırmızı Oda ile henüz yarışacak durumda olmasa da yine çok iyi sonuçlar aldığı ortada.

AB’de 6,5’un üzerine çıkan Son Yaz, ABC1’de ise 6’ya yaklaştı. Dün akşam elde edilen bu başarılı sonuçlar ile Kırmızı Oda’nın ardından AB’de ikinci sırayı Fox TV dizisi aldı. ABC1’de ise Son Yaz 5. durumda.

Görünen o ki Arka Sokaklar, Ramo dizilerinden pek de aradıklarını bulamayan izleyiciler Son Yaz’a takıldı ve tutuklu kaldı… Son Yaz, önümüzdeki haftalarda tüm kategorilerde reytinglerini yükseltme potansiyeli de taşıyor.