Ana sayfa Sosyal Medya Yok artık! Bensu Soral, köpeğini kaşıkla besliyor! Elçin Sangu’yu tanıyana aşkolsun!

Yok artık! Bensu Soral, köpeğini kaşıkla besliyor! Elçin Sangu’yu tanıyana aşkolsun!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki ünlü isim Bensu Soral ve Elçin Sangu’nun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Bensu Soral var. Genç oyuncu, İçerde dizisiyle ekranlara geldiğinde büyük beğeni toplamıştı. O günden beri ekranda yoktu.

Şimdi yeni dizisi Cam Tavanlar ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Kubilay Aka ile başrolünde oynadığı romantik komedi dizisinin çekimleri başladı.

Tanıtımları yayınlanan Show TV’nin dizisi, yakında ekranda olacak. Bu arada popülerliği yeniden artmaya başlayan Bensu Soral, instagram’daki paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Soral, son olarak sevimli köpeğine kaşıkla mama yedirirken çekilen bir pozunu paylaştı. Görenleri şaşırtan ve gülümseten o poz aşağıda…

Yok artık! Bensu Soral, köpeğini kaşıkla besliyor! Elçin Sangu'yu tanıyana aşkolsun! 8

Elçin Sangu ise Star TV’de yayınlanan İyi Günde Kötü Günde isimli diziyle en son ekrana gelmişti. İddialı başlayan dizi ne yazık ki 6 bölüm sonra ekrandan kaldırılmıştı.

Elçin Sangu’yu yeniden tv dizisinde görmek isteyen izleyicisi için henüz net bir bilgi yok. Sangu, geçtiğimiz günlerde bir dans videosu ile dikkatleri çekmişti.

Oyuncu bu kez de farklı tarzı ile poz verdiği bir fotoğrafı ile dikkat çekti. İlk bakışta Sangu’yu tanımak biraz zor!

Yok artık! Bensu Soral, köpeğini kaşıkla besliyor! Elçin Sangu'yu tanıyana aşkolsun! 9