Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz imaj mı değiştiriyor? Burak Özçivit ve Gökhan Alkan karizması da bir başka!

Alp Navruz imaj mı değiştiriyor? Burak Özçivit ve Gökhan Alkan karizması da bir başka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlardaki dizilerin vazgeçilmez isimlerinden üç erkek oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bakalım. İlk sırada Alp Navruz var. Malum şu sıralar yeni dizisi için heyecanlı. Oyuncu, Ayça Ayşin Turan ile bu kez bir romantik komedide oynayacak.

Onu hep dramda gören hayranlarına da güzel bir ters köşe yapıyor. Son olarak Zümrüdüanka dizisinde oynamıştı. Alp Navruz’un rol alacağı dizi, Star TV’de yayınlanacak.

Ay Yapım imzalı dizinin okuma provaları geçtiğimiz günlerde yapıldı. Çekimleri de başladı. Dizideki uyumları merak konusu olan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, ilk olarak bu akşam Menajerimi Ara dizisinde yer alacaklar.

Bu güzel sürprizle birlikte ikilinin hayranları için heyecanlı bir bekleyiş başlayacak. Yaz sezonunun yeni dizi çifti olarak merakla bekleniyorlar.

Navruz’un dizi için imaj değiştirdiği de paylaşımlarına yansımakta. Saçları uzayan oyuncu, sakal ve bıyığını da kısaltmış. Son yaptığı paylaşımda, imajı biraz da olsa belli oluyor. Navruz’un dizideki imajı merakla bekleniyor…

Alp Navruz imaj mı değiştiriyor? Burak Özçivit ve Gökhan Alkan karizması da bir başka! 9

Burak Özçivit ise sezonda Kuruluş Osman dizisiyle zorlu bir sınav veriyor! Dizi reytinglerde iyi sonuçlar alırken, oyuncu da dönem dizisindeki başarılı oyunculuğu ile göz dolduruyor.

Özçivit, dizinin tatil olduğu bir günde kendisini açık havaya atmış. Oyuncu, doğa yürüyüşü yaparken çekilen pozunu instagram’da paylaştı. Paylaşımına ilk beğenilerden birisi de eşi Fahriye Evcen’den geldi…

Burak Özçivit, yürüyüşe çıkarken bile kıyafet seçimiyle konuşturdu! Karizmatik oyuncu, şıklığından da ödün vermemiş…

Alp Navruz imaj mı değiştiriyor? Burak Özçivit ve Gökhan Alkan karizması da bir başka! 10

Gökhan Alkan ise şu sıralar Antakya’da yeni dizisi Kalp Yarası’nın çekimlerinde. Atv’de yayınlanacak olan dizinin çekimleri, yakın zamanda başladı. Süreç Film imzalı dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban yapıyor.

İddalı projenin hikayesi Tomris Giritlioğlu’na ait. Senaryoyu ise Sema Erol ve Mahir Erol kaleme almakta.

Gökhan Alkan, dizide Merve Çağıran, Yağmur Tanrısevsin ve Toprak Can Adıgüzel ile kamera karşısına geçecek. Bu arada oyuncunun instagram sayfasındaki bir fotoğrafı ise dikkat çekti. Uzun pardesesü ve boğazlı kazağı ile hayli şık ve karizmatik görünüyor oyuncu…

Alp Navruz imaj mı değiştiriyor? Burak Özçivit ve Gökhan Alkan karizması da bir başka! 11