Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisinde hikaye çarpıcı ama çok büyük bir hata orta yerde duruyor!

Kağıt Ev dizisinde hikaye çarpıcı ama çok büyük bir hata orta yerde duruyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İddialı bir başlangıç yapan Star TV’nin yeni dizisi Kağıt Ev, göz göre göre harcanıyor resmen! Oyuncu kadrosu ile müthiş bir ekibin buluştuğu izleyenlerin de yorumu. Hikayesi ise son derece dikkat çekici ve sürükleyici. Ancak bir yanlış var ki diziye ilgiyi düşürüyor!

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun rol aldığı Kağıt Ev dizisi, kızlarının işlediği bir cinayeti ört bas etmeye çalışan ve büyük bir acı yaşayan anne baba ile birlikte, ruhsal olarak ciddi problemleri olan bir genç kızın etrafında dönüyor hikaye.

Helin Kandemir’in, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden ayrıldıktan sonra Kağıt Ev’deki oyunculuğu, izleyen herkesi çok şaşırttı. Psikolojik sorunları olan bir kızı canlandıran Kandemir, ustaları olan isimlerin yanında adeta rol çalıyor!

Kağıt Ev dizisinde hikaye çarpıcı ama çok büyük bir hata orta yerde duruyor! 7

Dizinin şu ana kadar 5 bölümü yayınlandı. Oyunculuklar, hikaye izleyenler tarafından çok beğeniliyor ama gitmeyen, zorlayan bir şeyler var!

Yarın akşam yani 24 Mayıs Pazartesi akşamı 6. yeni bölümü yayınlanacak olan dizideki bu tartışmalı kısmı, Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu, köşesinde ele aldı.

Koloğlu’nun yorumlarından da “Göz göre göre yazık oluyor!” dedirten bir yorum çıkıyor ortaya. Sina Koloğlu, profesyonel bir gözle yaptığı yorumda Kağıt Ev dizisinin, başlangıçta dijital platform dizisi kıvamında gittiğine vurgu yapıyor önce. Fakat ilerleyen bölümlerde ‘açık kanal’ total diziye dönüştüğünü söyleyerek “Bu nasıl oluyor?” diye soruyor.

Koloğlu, pek çok dizide artık izleyiciyi bıktıran bir duruma dikkat çekerek “Uzun süreli dizi olunca bakışması ve durması bol, müzik bu arayı doldurmak için, otomatiğe bağlanıyor.” sözleriyle konuyu dizideki müziğe bağlamakta.

Dizinin hikayesinin henüz yeni başladığını belirten yazar, herkesi yoran müzikler konusuna ise şu bakışı getirmekte:

“Ben müzikleri yapan arkadaşlarımızdan çok, isteklerini dile getiren yönetmen kadrosuna kabahati bulurum. Dizinin bir teması yok. “Doldur altını, yap bir şeyler” denmiş sanki.”

Kağıt Ev dizisinin 6.yeni bölümü 24 Mayıs Pazartesi akşamı ekranda olacak. Yeni bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.