Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık bu kadar da olmaz! Sadakatsiz dizisinde öyle şeyler oldu ki, izleyici ağzı açık takip etti!

Yok artık bu kadar da olmaz! Sadakatsiz dizisinde öyle şeyler oldu ki, izleyici ağzı açık takip etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sadakatsiz dizisinde bombanın pimini çekip bıraktılar! Kanal D’de yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin 18. bölümünde Selçuk, Haluk’un kapısına dayanmıştı. Hicran’ın oğlu Selçuk’un babasının Haluk Güçlü olduğu ortaya çıkıyor. Dizinin 19. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. İzleyiciler yine büyük şok yaşayacak.

Gönül, “Sen olayın kendisiymişsin” diyerek kocası Haluk’un gerçek yüzünü görüyor… Gönül bu büyük sırrı öğrendi ve bundan sonra ailede neler yaşanacak herkes merakla bekliyor. Dizide adeta bombanın pimini çekip ortaya bırakan Hicran, oğlunun 26 yaşında olduğunu ve hiç aile fotoğrafının olmadığını söyleyerek de dikkat çekti.

Selçuk’un annesi Hicran, Gönül’ün yanına gelmiştir. Sohbet edip çocuklardan bahsederken, Gönül hiç beklemediği şekilde Haluk hakkındaki şok gerçeği öğrenir. Haluk’un bilinmeyen bir oğlu olduğu gerçeğiyle yüzleşen Gönül ne yapacağını şaşırır. Haluk’un kendini ifade etme çabaları da sonuç vermeyecektir.

Gönül bundan sonra ne yapacak? Haluk evliliğini toparlayabilecek mi? Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü yine büyük olaylara gebe olacak gibi duruyor. Dizinin hayranları sosyal medyada bu olayı yine binlerce mesaj paylaşarak karşıladı. Herkes şaşkınlığını ifade ederken, “Yine bomba gibi bir bölüm geliyor. Gönül kendini Asya’nın konumunda bulunca neler yapacak bakalım?” diye mesajlar bırakıldı.

Volkan 18. bölümde Asya’ya adeta teslim oldu. Asya’nın yanına gelen Volkan’ın gözyaşları içinde hata yaptığını anladığını söyledi. Derin ile yaşadıkları eve dönmek bile istemeyen Volkan, “Eğer beni affetseydin nasıl olurdu çok merak ediyorum” diye konuştu. Bu sahne de izleyicileri bir hayli etkiledi. Şimdi 19. bölümde Volkan ile Asya’nın nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Bir dizi hayranı ise, “Şu Derin’i böyle gördükçe sevinçten ölüyorum” diye yazdı. Yeni bölümde heyecan bir hayli yüksek olacak. Sadakatsiz yeni bölümüyle 24 Şubat Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!