Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisine aniden final yaptırıldı, izleyici ‘böyle final olur mu’ diye çıldırdı!

Sol Yanım dizisine aniden final yaptırıldı, izleyici ‘böyle final olur mu’ diye çıldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sol Yanım dizisi Star TV ekranında son kez dün akşam izleyicilerle buluştu. Selim ve Serra’nın hikayesine birçok kişi doyamayan yapım reyting düşüklüğü nedeniyle ekran ömrünü tamamladı.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel’in başrollerinde yer aldığı dizide, Cansel Elçin, Defne Samyeli gibi isimler de bulunuyordu. Çok iyi bir ekip oluşmuş, sette herkes kısa sürede kaynaşmıştı. Hikayeyi de beğenen izleyici, Star TV’nin gün değiştirmesine kadar da diziye yoğun ilgi gösteriyordu. Kanalın yaptığı değişiklik kemik izleyicinin büyük bölümünün diziyi bırakmasına neden oldu.

Gün değişikliği sonrası reytingleri ciddi şekilde düşüş yaşayan dizi için de 12. bölüm final oldu… Ancak dizinin hayranları sosyal medya yorumlarında final olduğuna hala inanmak istemediklerini belirten yorumlar yapıyor.

“Bence böyle bitmemeliydi” diyerek Sol Yanım’ın ekrandan ayrılmasına çok üzüldüklerini ifade eden hayranlar, diziye çok alıştıklarını ve bu durumu da hiç hak etmediğini düşündüklerini ifade ediyorlar.

Sol Yanım dizisi bitti ama geride de gözü yaşlı geniş bir izleyici kitlesi bıraktı. Dizinin finali de aslında 13. bölümde olacaktı ama Star TV, 1 bölüm bile katlanmak istemediği için final sahneleri de istenildiği gibi olmadı. Bu durum da izleyicilerin bir başka eleştirisi olarak sosyal medyada yer aldı.

“Bir dizi bu kadar kötü bitirilmez, 1-2 bölüm daha dayansalardı” diye yorum bırakan hayranlar, güzel bir hikaye ve iyi oyuncular olmasına rağmen Sol Yanım’ın tutmamasına çok üzüldüklerini yazdılar.

Sıradan bir bölüm gibi final olduğunu. Çok saçma bulduklarını ve bu şekilde bir dizinin bitirilmesinin izleyicilere de saygısızlık olduğunu belirten Sol Yanım hayranları, sosyal medyada isyanlarını yansıtan binlerce mesaj bıraktı.