Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Şevval Sam, Sadakatsiz’de oğlu Emir Tarık Tekin bombaları patlatıyor!

Yasak Elma’da Şevval Sam, Sadakatsiz’de oğlu Emir Tarık Tekin bombaları patlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine kadar entrika dolu ise, Sadakatsiz dizisinin de ondan hiçbir farkı yok. Fox TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde Ender yine oyununu oynamış ve Hasan Ali beyin kendisi ile evleneceğini düşündüğü sırada, Şahika gelinliğin altından çıkmış ve büyük bir bomba patlatılmıştı. Dizinin hikayesi gerçekten çok ilginç bir hal aldı.

Benzer durum şimdi Sadakatsiz dizisinde yaşanıyor… Dizide Burak Sergen’in canlandırdığı Haluk Güçlü’nün oğlu olduğu ve bu kişinin de Selçuk olduğu ortaya çıktı. Emir Tarık Tekin’in canlandırdığı Selçuk karakteri, dün akşam yayınlanan 18. bölüme adeta damgasını vurdu.

Hicran’ın yıllar sonra Haluk ile karşılaşmasından sonra Selçuk babasının kim olduğunu öğrendi. Selçuk, Haluk’un kapısına dayandı ve “Hicran benim kucağıma pimi çekilmiş bir bomba bıraktı. Ben de bugün buraya o bombayı patlatmaya geldim. Oğlunu buldun diyorum; Haluk’tan olan Hicran’dan doğan!” diye konuştu.

Yasak Elma'da Şevval Sam, Sadakatsiz'de oğlu Emir Tarık Tekin bombaları patlatıyor! 7

Dizide herkes bu sahnede büyük şaşkınlık yaşadı. Sadakatsiz dizisinin 24 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 19.yeni bölümünde ise bu sefer Hicran, Selçuk’un babasının Haluk olduğunu Gönül’e açıklıyor…

Hem Yasak Elma hem de Sadakatsiz dizisinde üst üste bombalar patladı. Bir yanda Ender karakteri ile Şevval Sam, diğer tarafta Selçuk karakterinde oğlu Emir Tarık Tekin ekranda adeta entrikanın dibini buluyor.