Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık! Sen Çal Kapımı dizisindeki çekim hatası güldürdü!

Yok artık! Sen Çal Kapımı dizisindeki çekim hatası güldürdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de 34. bölümü yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisindeki bir sahne, kimi dikkatli izleyenlerin gözünden kaçmadı! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizinin final sahnesinde Eda denize düştü. Bu sahnede aslında denize düşen kişinin Hande Erçel değil, bir dublör olduğu anlaşılmakta. Ancak mesele bu kişinin Hande Erçel olup olmaması değil, sahnedeki bazı ayrıntılar!

Dizinin yeni bölümündeki tekne sahnesinde Eda, bir ara içerideki toplantıdan çıkıp teknenin en ucunda denizi seyrediyor. Tam geri dönecekken, boynundaki kolyenin düştüğünü farkediyor.

Arkasını döndüğünde kolyeyi merdivenlerde görüyor. Eline alıp tekrar denize doğru bakarak bir kaç adım atıyor. Tam o sırada bir ipe takılınca dengesi bozuluyor ve denize düşüyor.

Bu sahnede İstanbul boğazının serin sularına Hande Erçel’in atlamadığı tahmin ediliyor. Zaten görüntülerdeki detaylar da bir dublörün olduğunu ele vermekte.

Yok artık! Sen Çal Kapımı dizisindeki çekim hatası güldürdü! 14

Erçel yerine denize atlayan kişinin arkasının dönük olması, tanınmaması için yapılmış bir hareket ama mantık olarak tuhaf bir durum! Zira Eda öne doğru yürürken nasıl geriye doğru düşüyor?

Bir başka tuhaflık ise saçları topuz şekilde toplu olan Eda’nın düşerken saçlarının açık olması. Bunun dışında Eda’nın kıyafetinde de yine dikkat çeken  bir ayrıntı göze çarpıyor!

Yok artık! Sen Çal Kapımı dizisindeki çekim hatası güldürdü! 15

Eda’yı oynayan Hande Erçel’in kırmızı pantolonu ve haki yeşil pardesüsü dublörde de kullanılmış. Bu doğru ama Eda’nın içine giydiği kırmızı ceketle ilgili bir sorun var!

Eda teknede yürürken ceketin kolları pardesüden görünüyor. Ancak düşen kişinin içinde beyaz bir kıyafet olduğu bileklerindeki detaydan görülmekte.

Yok artık! Sen Çal Kapımı dizisindeki çekim hatası güldürdü! 16

Uzak bir çekim olduğu için bu tür ayrıntılar atlanmış olabilir tabii. Bir de uzun ve yorucu saatler boyunca çalışılarak her hafta bir bölüm yetiştirmenin zorluğu da eklenince yapılan çok büyük bir hata değil. Fakat ayrıntıları görenleri de gülümsetecek cinsten!

Yok artık! Sen Çal Kapımı dizisindeki çekim hatası güldürdü! 17

Bu arada bir sonraki hafta yayınlanacak olan bölümün fragmanı da ekrana geldi. Eda’yı Serkan mı kurtardı, yoksa o sahneyi hiç görmeyeceğiz ve sadece konuşmalarda mı geçecek izleyip göreceğiz…

İşte Eda’nın denize düştüğü o sahne:

Denize düşme sahnesinden sonra gelen bazı yorumları da aşağıda görebilirsiniz. Sosyal medyada izleyiciler, artık Eda ve Serkan arasındaki bu uzaklığın bitmesini ve Serkan’ın hafızasının gelmesini istiyor. İşte o yorumlardan bazıları…

Yok artık! Sen Çal Kapımı dizisindeki çekim hatası güldürdü! 18

Yok artık! Sen Çal Kapımı dizisindeki çekim hatası güldürdü! 19

Yok artık! Sen Çal Kapımı dizisindeki çekim hatası güldürdü! 20

Yok artık! Sen Çal Kapımı dizisindeki çekim hatası güldürdü! 21