Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’inden eser yok! Selin Genç pozlarıyla yine şaşırttı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’inden eser yok! Selin Genç pozlarıyla yine şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakterine hayat veren Selin Genç’i, dizideki haliyle görmeye alışanlar, günlük hayattaki pozlarına biraz şaşırıyor. Başında yazması, Adana’nın yöresel dönem kıyafetleri ve şivesi ile Gülten’i o kadar iyi oynuyor ki izleyici Selin Genç’in konuşmasının bile böyle olduğunu düşünebilir!

Başarılı oyunculu ile hayat verdiği Gülten karakteriyle oyuncu aslında ilk dizi deneyimini yaşıyor. Dolayısıyla izleyicinin önceden Selin Genç hakkında bir bilgisi ve fikri yoktu.

Dizinin Adana’da çekiliyor olması da onun İstanbul’daki magazin dünyasından uzakta kalmasını sağladı. Bu durumda da bazı diziyle ilgili röportajlar haricinde Selin Genç’in normal konuşmasını, duruşunu, halini çok bilen yok.

Fakat sosyal medya sayfasını takip edenler, oyuncunun Gülten’den bambaşka hallerini de görüyor. Bol bol poz vermeye bayılan oyuncu, son olarak instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımları yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'inden eser yok! Selin Genç pozlarıyla yine şaşırttı! 18

Kuşlara yem veren Selin Genç’in bu fotoğraflarını gören takipçileri güzelliğine de övgüler yağdırdılar.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'inden eser yok! Selin Genç pozlarıyla yine şaşırttı! 19

Bu arada geçtiğimiz günlerde bikini ile Mersin’de denize girerek gündem olan oyuncu, bu kez de baharın gelmesiyle birlikte kendisini yeşilin, doğanın içine attığı anların pozlarını paylaştı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'inden eser yok! Selin Genç pozlarıyla yine şaşırttı! 20

“Baharın ayak seslerini duyuyor musunuz?” notuyla yaptığı paylaşımlarla hayranlarından da övgü ve sevgi dolu yorumlar aldı…

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'inden eser yok! Selin Genç pozlarıyla yine şaşırttı! 21

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'inden eser yok! Selin Genç pozlarıyla yine şaşırttı! 22