Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık, Yasak Elma dizisinde bir ünlü daha mı ayrılıyor?

Yok artık, Yasak Elma dizisinde bir ünlü daha mı ayrılıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin hikayesinde dikkat çeken gelişmeler var… Geçtiğimiz hafta itibari ile önemli bir değişim dalgasının yaşandığı Yasak Elma yine izleyenleri çok şaşırtacak sahnelerle geliyor.

Artık bir absürt komedi dizisi kıvamına gelen Yasak Elma’yı izleyiciler dram yapımı gibi değil de komedi işi gibi görüyor. Bu nedenle de ne yapılırsa yapılsın bunları ciddiye almıyor ve keyif almaya bakıyor. Bu sayede de Yasak Elma dizisi hayranları sıkılmadan yapımı izleyebiliyor.

29 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinin 104. bölüm 1. fragmanı paylaşıldı. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin hamile olabileceğine yönelik bir imada bulunuldu. Bu durum ne kadar doğru artık yeni bölümde görebilirsiniz.

Bir başka detay ise Şahika’nın eşi Hasan Ali Beyden kurtulmak istemesi ve onu zehirlemesi… Hasan Ali bey ölecek mi, yani Erdal Özyağcılar diziye veda mı ediyor? Fragmanı izleyenler bu soruyu da sormaya başladı.

Yasak Elma yine baş döndürücü sahneleri ile izleyenlerini şaşırtmaya geliyor.