Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yonca Evcimik’in ergenlik enerjisi tükenmiyor!

Yonca Evcimik’in ergenlik enerjisi tükenmiyor!

tarafından ker_def

yoncaevcimik2

‘Çılgın Bediş’i unutmak olmaz

– 40 yıl şimdi adeta bir film şeridi gibi geçiyor olmalı gözlerinden…

Önce Şan Tiyatrosu geliyor gözlerimin önüne. O benim ikinci konservatuvarım oldu. ‘Yedi Kocalı Hürmüz’, ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’, ‘Şen Sazın Bülbülleri’, ‘Neşe-i Muhabbet’, ‘Carmen’, ‘Hababam Sınıfı’, Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Nükhet Duru’yla şovlarım… Sonra da üçüncü konservatuvarım Devekuşu Kabare Tiyatrosu girdi hayatıma. ‘Yasaklar’, ‘Deliler’, ‘Geceler’, ‘Aşk Olsun’… Derken iki yıl sunuculuk, Gülhane etkinlikleri ve ‘Abone’ şarkısı. Bu arada ekranın efsanesi ‘Çılgın Bediş’ dizisini unutmak olmaz. Çıtır Kızlar, Birkaç İyi Adam grubu derken bir dönem okul açtım. Konserler, albümler, televizyon programları, diziler…

Hayal ettiğim her şeyi gerçekleştirdim

– Bütün bu anlattıkların 40 yıla nasıl sığdı?

Bu 40 yılı 80 yıl gibi yaşadım. Hayal ettiğim her şeyi gerçekleştirdim. Bunun maddi karşılığı yok. Birkaç hayalim daha var, onları da hayata geçireceğim.

– 40. yıl kutlamasında neler olacak?

Dostlarımla 40. yılımı kutlayacağız. Bu gecenin mimarları Universal A.Ş kurucuları Zehra-Hakan Cengiz çifti oldu. Beni çok seven ve birbirlerine aşık olup 40 gün içinde evlenen bu çifte buradan da teşekkür etmek istiyorum. 40 yıldır her sektörden yanımda olan gerçek dostlarımla, büyümeme katkısı olanlarla birlikte eğleneceğiz.