Ana sayfa Sosyal Medya 2021’in sosyal medyada en çok konuşulan kadını Hande Erçel, erkeği ise Kerem Bürsin oldu!

2021’in sosyal medyada en çok konuşulan kadını Hande Erçel, erkeği ise Kerem Bürsin oldu!

tarafından sule sule
Hande Erçel - Kerem Bürsin

Televizyongazetesi.com/Detay – 2021 tam anlamıyla Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yılı oldu. Sen Çal Kapımı dizisinin geri dönüşüyle sadece Türkiye’de değil tüm dünyada fırtınalar estiren Hande Erçel ve Kerem Bürsin geçen yılın sosyal medyana en çok konuşulan isimleriydi.

Sosyal medyadaki paylaşımları ölçümleyerek veriler sunan araştırma şirketi Adba’nın Yılın En Popüler Kadın ve Yılın En Popüler Erkek Oyuncusu çalışmasının sonuçları açıklandı.

Adba’nın araştırmasına göre 2021 yılının sosyal meydana en çok konuşulan kadın oyuncusu Hande Erçel oldu. Sen Çal Kapımı dizisi tüm dünyada 85 ülkede yayınlanan güzel oyuncu hayatının çıkışını gerçekleştirdi. Hande Erçel hakkında 2021 yılında yapılan sosyal medya paylaşım sayısı 3.2 milyon oldu.

2021’in sosyal medyada en çok konuşulan kadını Hande Erçel, erkeği ise Kerem Bürsin oldu! 2

Kadın oyuncular sıralamasının ikincisi ise Su Burcu Yazgı Coşkun oldu. Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Asiye karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu hakkında sosyal medyada yıl boyuncu 1.04 milyon paylaşım yapıldı.

Listenin üçüncüsü ise Ayça Ayşin Turan oldu. Ada Masalı dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Turan hakkında yapılan paylaşım sayısı ise 1.01 milyondu. Listenin devamında yer alan isimler ise şöyle oldu: Demet Özdemir, Ebru Şahin, Tuba Büyüküstün, Sıla Türkoğlu, Cemre Baysel, Damla Sönmez ve Burcu Özberk.

2021’in sosyal medyada en çok konuşulan kadını Hande Erçel, erkeği ise Kerem Bürsin oldu! 3

Yılın En Popüler Erkek Oyuncusu sıralamasının birincisi ise yine Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Kerem Bürsin. Yakışıklı oyuncu hakkında 2021’de 3.7 milyon paylaşım yapıldı. Kerem Bürsin sevgilisi ve rol arkadaşı Hande Erçel’i geçmiş oldu.

Kerem Bürsin’in Can Yaman’ı geçmesi ise dikkat çekici. Tüm dünyada fırtınalar estiren Can Yaman listenin ikinci sırasında yer alırken hakkında yapılan paylaşım sayısı 2.1 milyon oldu. Listenin üçüncü sırasında 1.3 milyon paylaşımla Engin Akyürek yer aldı. Yılın En Popüler Erkek Oyuncu listesinin devamı ise sırasıyla Onur Seyit Yaran, Alp Navruz, Akın Akınözü, İbrahim Çelikkol, Halil İbrahim Ceylan, Aytaç Şaşmaz ve Burak Deniz’den oluştu.