Ana sayfa Dizi Haberleri Aşkı-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne’den sonra Hilal Saral ve Melek Gençoğlu yeni dizi için bir araya geldi!

Aşkı-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne’den sonra Hilal Saral ve Melek Gençoğlu yeni dizi için bir araya geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında efsane olarak nitelendirilen, kalplere giren ve milyonları etkileyen dizilerin yönetmeni olarak bilinen isim Hilal Saral.. Aşk-ı Memnu başarısından sonra Fatmagül’ün Suçu Ne efsanesini yaratanların başında gelen Hilal Saral, Kuzey Güney ile de yine gönülleri kazanmıştı.

Efsane dizilerin yönetmeni olarak öne çıkarak haklı bir şöhret kazanan Hilal Saral’ın yönettiği diziler arasında; Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda, Şahin Tepesi ile son olarak Zemheri dizileri bulunuyor.

2020 yılında Zemheri dizisinin erken finalinden bu yana dinlenmekte olan Hilal Saral, yeni bir dizi projesi ile geliyor… BKM tarafından hazırlanmakta olan İntibah isimli yeni dizi için Hilal Saral çalışmalara başladı.

Aşkı-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne'den sonra Hilal Saral ve Melek Gençoğlu yeni dizi için bir araya geldi! 7

Namık Kemal’in ayn isimli romanından uyarlanan yeni dizi için oyuncu arayışları devam ediyor. Dizinin Eylül ayında sete çıkması bekleniyor… Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından senaryosu yazılan dizi, Kanal D ekranında yayınlanacak.

Melek Gençoğlu da yine efsane dizilerin senaristi olarak öne çıkan bir isim… Dudaktan Kalbe, Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir, Bu Şehir Arkadan Gelecek, Şahin Tepesi dizileri yine Melek Gençoğlu imzasını taşıyor.

Hilal Saral ve Melek Gençoğlu’nun aynı projelerde yer aldığı dikkatinizi çekmişti. Çok başarılı bir işbirliği olarak Türk dizi sektörüne damga vuran bu isimler şimdi de İntibah isimli yeni dizide buluştu. İntibah dizisi günümüzde geçecek ve Hilal Saral’ın da titiz bir çalışma ile ön hazırlıkları yapmakta olduğu ve oyuncu kadrosunun da yakında netleşmesi bekleniyor.