Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisi geliyor, salı reyting rekabeti bazı dizilerin sonu olacak!

Yürek Çıkmazı dizisi geliyor, salı reyting rekabeti bazı dizilerin sonu olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle 1 Kasım Salı akşamı buluşacak olan Yürek Çıkmazı dizisinin çok sert bir hikayesi var. Atike Hınçlıer’in aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin fragmanları yayınlandıkça da çok etkili bir yapımın gelmekte olduğu anlaşılıyor.

Mesut Akusta’nın yine kötü adam rolü ile ekranda yer alacağı Yürek Çıkmazı dizisinde, Ayça Bingöl’ün canlandıracağı Cennet karakterinin acı dolu hikayesi de herkesin yüreğine işleyecek. Dizide Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisi de yine başrolde buluştu. İki genç oyuncunun hayranları heyecanla yeni rollerini bekliyor.

Yürek Çıkmazı dizisi geliyor, salı reyting rekabeti bazı dizilerin sonu olacak! 8

Yürek Çıkmazı dizisi en çok da salı rekabetinde yer alan bazı dizilerin izleyici kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalmasını sağlayacak gibi gözüküyor. Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Baba dizilerinin karşısında Yürek Çıkmazı’nın elde edeceği reytingler, rekabette belirleyici olacak.

Üç Kız Kardeş hikayesi ile hala çok güçlü ve Kanal D gidişattan memnun. Atv’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam da yine çok etkili reytingler alıyor ve kendi kitlesini yaratma noktasında güçlü adımlar atıyor.

Baba dizisi ise Show TV ekranında ikinci sezonda tam da istediği noktada değil. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolündeki dizinin, Yürek Çıkmazı’nın gelişi ile birlikte reyting kaybetme ihtimali de gözüküyor. Bu durumda Baba dizisinin devam etmesi için sıkıntılı bir tablo ortaya çıkacaktır.

Yürek Çıkmazı dizisi geliyor, salı reyting rekabeti bazı dizilerin sonu olacak! 9

Yürek Çıkmazı dizisinin elde edeceği güçlü reytingler tüm rakiplerini çok zor durumda bırakabilir. Tabii ki, Baba dizisi dışında diğer iki dizinin reytinglerinde biraz düşüş yaşansa da güçlü şekilde yollarına devam etme ihtimalleri yüksek.

Fox TV’nin Kusursuz Kiracı dizisini sürdüremediğini ve salı rekabetinin sertliği karşısında bu yapımın önceki hafta final yaptığını da hatırlatalım.