Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisi reytingde bekleneni veremedi ama sosyal medya karnesi sağlam çıktı!

Darmaduman dizisi reytingde bekleneni veremedi ama sosyal medya karnesi sağlam çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 90’lı yıllara damgasını vuran bir dizi olan ABD yapımı Beverly Hills 90210 uyarlaması olarak ekrana gelmeye başladı Darmaduman dizisi. Tam 10 sezon boyunca dünyada pek çok ülkedeki gençliği etkileyen bir dizi olarak Türkiye’de de Evimiz Hollywood’da ismiyle yayınlanmıştı orijinal dizi. Şimdi, Türk oyuncularla yerli uyarlaması ekrana gelirken, dizinin orijinalini izleyen dönemin kuşağı için de dikkatleri çeken bir yapım oldu Darmaduman dizisi…

Şu sıralar gençlik dizilerinin hayli revaçta olduğu bir süreçte, Fox TV’nin Darmaduman dizisinin ekrana gelmesi izleyenler tarafından da merakla bekleniyordu. Özellikle lise dönemi gençliği anlatan Duy Beni ve Tozluyaka dizilerinin yanı sıra Kardeşlerim dizisinden sonra bu kez de üniversiteli gençlerin hikayelerini anlatan bir dizi olarak Darmaduman, ekrana ilk bölümüyle Perşembe akşamı gelmeye başladı.

İzleyenlerden pek çoğu, lise dizilerinden sonra üniversite merkezli bir dizi izlemenin keyfini yaşadıklarını belirtiyorlar. Bu arada hepsi birbirinden başarılı ve ışık saçan genç oyuncular Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin yanı sıra dizide partner olan Necip Memili ve Nur Fettahoğlu da dizinin öne çıkan isimleri oldular.

Darmaduman dizisi reytingde bekleneni veremedi ama sosyal medya karnesi sağlam çıktı! 8

Kadrosuyla beğeni toplayan dizide partnerler birbirlerine yakıştırılırken, dizinin usta oyuncuları Meral Çetinkaya ile Metin Coşkun’un varlığı da diziye ayrı bir güzellik katmakta.

Darmaduman dizisi, pek çok dizi gibi ilk bölümüyle çok anlaşılamamış olsa da ilerleyen bölümlerde izleyicinin hikaye bütünlüğü, bazı boşlukların doldurulamadığı şeklindeki eleştirilerini karşılayacak bölümlerle geleceği beklentisi yüksek.

1. bölümü Total grubunda 9., AB kategorisinde 8. ve ABC1 kategorisinde ise 10. sırada yer aldı Darmaduman dizisi. Daha yüksek bir beklenti ile ekrana gelmiş olsa da izleyicinin ilerleyen bölümlerde diziyi farketme ihtimali hala yüksek!

Reytinglerde pek içaçıcı sonuçlar gelse de ekranda Duy Beni gibi sosyal medya reytingi çok yüksek bir dizinin ardından ikinci sırada günün en çok konuşulan yapımı olması büyük bir başarı!

Darmaduman dizisi reytingde bekleneni veremedi ama sosyal medya karnesi sağlam çıktı! 9

Üstelik aynı akşam Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Aldatmak ve Camdaki Kız gibi sadık izleyici kitlesine sahip dizilerin ekranda olmasına karşılık!

Duy Beni dizisi 130 bin 300 sosyal medya paylaşımına konu olarak günü birincilikle bitirirken, Darmaduman dizisi de 29 bin 200 paylaşıma konu oldu.

Yalı Çapkını dizisinin ilk bölümüyle aldığı düşük reytinglerin ardından, ikinci bölümde hızlı bir çıkış yakalamasında, sosyal medyada etkin bir şekilde konuşulması da vardı. Darmaduman dizisinin de benzer bir süreç yaşayabileceği ihtimali yüksek! Bakalım dizi, haftaya reytinglerini yükseltebilecek mi?