Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin “Resul daddy”si büyük heyecan yarattı!

Kardeşlerim dizisinin “Resul daddy”si büyük heyecan yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizide genç çiftlerin aşk hayatı izleyicilerin büyük ilgisini çekerken yeni giren bir karakter de büyük heyecan yarattı. Bu karakter Berk’in babası Resul, ya da nam-ı diğer Resul daddy.

Kardeşlerim dizisinin yeni parlayan çifti Aybike ve Berk. Melis Minkari ve Recep Usta’nın canlandırdığı karakterler arasındaki ilişkiye ilgi o kadar büyük ki, neredeyse en popüler çift Asiye ve Doruk’u bile geride bırakacak noktaya geldi. İzleyiciler Aybike ve Berk’in sahnelerini daha fazla görmek istiyor.

Ancak Kardeşlerim dizisinde heyecan yaratan bir gelişme de Berk’in babası Resul’ün hikayeye girmesi. Dizide “Resul daddy” olarak anılan ve sosyal medyada da herkesin bu şekilde hakkında konuştuğu Resul izleyicide büyük merak uyandırdı.

Kardeşlerim dizisinin “Resul daddy”si büyük heyecan yarattı! 7

Kimileri Resul karakterini çok sevdiğini söylerken kimileri de tekinsiz bulduklarını, her an içinden bir canavar çıkabileceğini savundu. Nitekim Resul’ün dizide nasıl bir karakter olacağı henüz belli değil. Resul Özkaya bir iş adamıdır ve Akif, Resul Özkaya ile ortak olmak istemektedir.

Resul’ü canlandıran oyuncu Ogün Kaptanoğlu’nu en son Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde izlemiştik. Eski bir manken olan Ogün Kaptanoğlu bugüne kadar Hababam Sınıfı Merhaba, Büyük Buluşma, Hababam Sınıfı Askerde, Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Amerikalılar Karadeniz’de 2, Kardan Adamlar, Taşların Sırrı, İstiklal, Tek Türkiye, Parmaklıklar Ardında, Cehennem 3D, Ay Tutulması, Keşanlı Ali Destanı, Vatan Yarası, Deli Gönül, Diriliş Ertuğrul, Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı, Karagül, Yağmurdan Sonra gibi başarılı projelerde yer aldı.

Bu arada Kardeşlerim’de Talya ve Mazlum karakterlerine hayat veren Lilya İrem Salman ve Kaan Sevi’nin diziye bu hafta veda etti. Böylece bir süredir Kardeşlerim dizisindeki kan kaybına yenileri eklenmiş oldu.