Ana sayfa Dizi Haberleri Yüsra Geyik zoru başardığı Aile dizisinde olmaktan çok memnun!

Yüsra Geyik zoru başardığı Aile dizisinde olmaktan çok memnun!

tarafından ker_def

Aile dizisinde Yağmur karakteri ile oldukça tartışmalı bir rolde çok da başarılı performans sergileyen Yüsra Geyik, kariyerinde güçlü adımlar atıyor.

15 yıl boyunca Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeliş karakteri ile milyonların sevgisini kazanan genç oyuncu, Aile isimli dizide uyuşturucu sorunu olan ve eskortluk yapan bir kadın karakterini canlandırma konusunda oldukça cesur davrandı.

Böyle zorlu ve hayranlarını şoke eden bir rolde oldukça başarılı sonuç ortaya koyan Yüsra Geyik, projeden büyük keyif aldığını açıkladı. İlk başta yapılan planlamaya göre 30. bölümü ile birlikte final yapacağı duyurulan dizinin oyuncunun kariyerinde yepyeni bir açılım olduğunu da söylemek gerekiyor.

Ünlü oyuncu, “Güzel gidiyor, işten çok zevk alıyorum. Aile dizisinde çalışmaktan zevk alıyorum, güzel gidiyor. Koşturmaca, bir taraftan da taşınıyorum” diye konuştu.

Kiralık ev bulma konusunda İstanbul’da sorun yaşadığını ifade eden Yüsra Geyik, 2013 yılının kendisi için çok güzel bir sene olduğunu ifade etti. Oyuncu, yeni yılın çok daha güzel olacağı tahmininde bulundu ve şöyle konuştu:

“Zaten 2024 çok daha güzel olacakmış diyorlar, inanıyorum ben söylenen her güzel şeye” diyen oyuncu, astrolojiyi yakından takip ettiğinin de mesajını verdi.

Astroloji ile ilgili gelişmeleri ciddiye aldığını da ifade eden Yüsra Geyik, karar verme süreçlerinde astrolojik gelişmelerin kendisini etkileyebildiğini de anlattı.

Aşk konusunda ise astrolojiyi takip etmediğini, bunun duygusal bir durum olduğunu ifade eden Yüsra Geyik, aşık olduğunda mantığı bir kenara bıraktığını da sözlerine ekledi.