Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinin sonu keşke böyle olmasaydı!

Zalim İstanbul dizisinin sonu keşke böyle olmasaydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisi, uzun yıllar devam edebilecek bir konuya ve oyuncu kadrosuna sahipti… Özellikle de Berker Güven ve Bahar Şahin gibi genç isimler dizi sayesinde önemli bir çıkışa imza attı.

Dizinin senaryosunda yaşanan sıkıntılar, reytinglerin düşmesine sebep oldu. Hikayenin git gide izleyiciyi ikna etmekten uzak kalması, Şeniz karakterinin karikatürize bir duruma düşmesi, Nedim karakterinin de intikam alma konusunda beklentileri karşılayamaması gibi sorunlar yaşandı.

Bahar Şahin, Ceren karakteri ile öne çıktı ve oyunculuğu ile takdir kazandı. Berker Güven’in de Nedim karakteri ile iyi bir kazanım elde ettiği ortada.

Dizinin 36 bölümü yayınlandı. 37. bölüm için ekip önümüzdeki günlerde çekimlere başlayacak. Toplam 4 bölüm çekilmesi ve 40. bölüm ile birlikte de dizinin final yapması bekleniyor.

Avşar Yapım, dizinin tamamlanması için her şeyi yapacak. Çünkü, yurt dışı satışları beklentilerden daha iyi. Önümüzdeki dönemde de dizinin yurt dışında birçok ülkede yayınlanması bekleniyor.

Agah karakterini canlandıran Fikret Kuşkan’ın sete çıkmak istemediği iddiaları var. Koronavirüs pandemisi nedeniyle böyle bir karar aldığı iddia edilen Fikret Kuşkan meselesinin nasıl çözüleceği de merak ediliyor.