Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Barbaros’un yankısı büyük oldu!

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Barbaros’un yankısı büyük oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Çağatay Ulusoy yeni bir diziye başlayacak. Büyük bütçeli yapımlar arasına katılan Barbaros dizisi için hazırlıklar sürüyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk Kaptan-ı Derya’sı Barbaros Hayreddin Paşa’nın anlatılacağı dizi merakla bekleniyor.

Çağatay Ulusoy ise Barbaros Hayreddin Paşa’nın ağabeyi Oruç Reis olarak ekranda yer alacak. Diziden Barbaros karakterini kimin canlandıracağının ise yakın zaman içinde belli olması bekleniyor. Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz’ın senaryosunu yazdığı dizinin sosyal medyada yankısı büyük oldu.

Çağatay Ulusoy’un hayranları ünlü oyuncuyu tarihi bir projede görmek için sabırsızlanıyor. Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinden sonra Çağatay Ulusoy’un yeni rolü daha da heyecanlı bulundu.

Özellikle dizinin deniz sahneleri ve savaş sahnelerinin nasıl olacağı merak ediliyor. Prodüksiyonun büyük bütçeli olması da dizinin çekimlerine büyük önem verileceğinin işareti.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Barbaros'un yankısı büyük oldu! 8

2 veya 3 sezon sürmesi düşünülen Barbaros dizisine ilgi çok yüksek ve sosyal medyada birçok izleyici dizi hakkında yorumlar yapıyor. Ayrıca Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatını merak edenler ve internette bilgi arayanlar da çoğaldı.

Çağatay Ulusoy’un canlandıracağı Oruç Reis karakterinin hayatını öğrenmek isteyen dizi hayranları da internetteki bilgileri araştırıyor.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Barbaros'un yankısı büyük oldu! 9

Özellikle Çağatay Ulusoy’un yabancı hayranları da büyük merak içinde olduklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Barbaros dizisi daha ilk duyurulmasından bu yana sosyal medyada büyük ilgi görmüş durumda.