Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinin senaryosunda neler değişecek?

Zümrüdüanka dizisinin senaryosunda neler değişecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Zümrüdüanka, 2020 yılının sürprizi oldu. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolde buluştuğu dizi büyük ilgi gördü. Dizinin ilk başladığı dönemde Ceren Yılmaz nedeniyle izleyicilerin eleştirileri vardı. Genç oyuncuyu role yakıştıramayan izleyiciler sosyal medyada tepki dalgasına sebep olmuştu.

Ancak Ceren Yılmaz 3-4 bölüm içinde performansını artırdı ve eleştiriler de sona erdi. Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ın iyi bir uyum yakalaması da dizinin şansı oldu. 9 bölümü yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin, koronavirüs pandemesi nedeniyle 2 aydır çekimleri yapılamıyor.

Kapadokya’da önümüzdeki günlerde buluşacak olan dizi ekibi sezon finalini çekecek. 10. bölüm ile birlikte dizi yeniden ara verecek. Ağustos ayında ekibin tekrar toplanması ve Eylül ayında da 2. sezonun başlaması planlanıyor.

Karantina döneminde dizide önemli bir değişiklik yaşandı.senaryo grubunun başına Eylem Canpolat getirildi. Can Sipahi’nin yerine senaryo artık Eylem Canpolat’a emanet edildi.

10. bölüm ile birlikte dizinin senaryosunda bazı değişikliklerin olması bekleniyor. Özellikle de ikinci sezonda senaryonun daha da iddialı bir hale getirilmesi için yaz aylarında yoğun çalışma yapılacak.

Senaryoda hangi noktalara daha fazla ağırlık verilecek, hangi konular düzeltilecek bunlar merakla bekleniyor. Zümrüdüanka başarılı bir yapım olsa da senaryo noktasında zayıf kalıyordu. Şimdi bu sorunun da çözülmesi bekleniyor.

Eylem Canpolat aynı zamanda Doğduğun Ev Kaderindir dizisini yazmaya da devam edecek.