Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin cesur paylaşımıyla gündem oldu!

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin cesur paylaşımıyla gündem oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de geçtiğimiz yıl final yapan Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı ‘Ceren’ karakteriyle çıkış yakalayan oyuncu Bahar Şahin şu sıralar sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Ünlü oyuncu Bahar Şahin, Zalim İstanbul isimli dizide çok başarılı oldu. Usta isimlerle bir arada yer alan ve öne çıkan bir performans ortaya koyan Bahar Şahin, ATV’nin iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan gelen teklifi reddetmesiyle de konuşulmuştu.

Oyuncu, Aralık ayında Gain dijital platformu için çekilen Duran adlı dizi ile ekranlara gelecek. Dizide Oktay Çubuk ile baş rolü paylaşacak olan Bahar Şahin, ‘Aslı’ isimli karaktere hayat verecek.

Son yıllarda dram performansı ile öne çıkan oyuncu, yaklaşık bir yıldır setlerden uzakta ve kendisini özletti. Bahar Şahin bu boşlukta hayranlarıyla sosyal medyadan hasret giderdi. Oyuncu katıldığı bir davetten yaptığı derin göğüs dekolteli mini elbiseli son paylaşımıyla yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin cesur paylaşımıyla gündem oldu! 8

Instagram’da 1.7 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımı kısa sürede takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı.

Öte yandan oyuncunun yeni dizisi Duran’ın afişi de yayınlandı. Bahar Şahin hayranlarının merakla beklediği Duran’da bir boksörün hikayesi anlatılıyor.  Bazı sahneleri Almanya’da çekilen dizide yer alan isimlerden birisi de İlyas Salman.

72 yaşındaki Salman, Duran dizisiyle yıllar sonra yeniden setlere dönüş yapıyor. Duran isimli boksörün hikayesinde İlyas Salman’ı boks hocası ‘Hakkı’ olarak izleyeceğiz.

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin cesur paylaşımıyla gündem oldu! 9