Ana sayfa Sosyal Medya Reytingi yükselten Kanunsuz Topraklar, sosyal medyada zirveyi kaptı!

Reytingi yükselten Kanunsuz Topraklar, sosyal medyada zirveyi kaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV’nin bu sezon en iyi giden dizilerinden biri olan Kanunsuz Topraklar bu hafta reytinglerini yükseltmeyi başardı. Sosyal medya paylaşımlarında ise birinciliği yine kaptırmadı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 21 Ekim Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar oldu.

Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in yer aldığı Kanunsuz Topraklar, yüksek bütçeli bir dönem dizisi olmasıyla dikkat çekiyor. Her ne kadar Sadakatsiz ve Kuruluş Osmanlı gibi güçlü rakipleri olsa da dizi, reytinglerden iyi sonuç elde etmeyi başarıyor.

Reytingi yükselten Kanunsuz Topraklar, sosyal medyada zirveyi kaptı! 7

Kanunsuz Topraklar dizisi bu hafta reytinglerini artırdı, izleyicisini ve yapım şirketini sevindirdi. Dizi sosyal medyada da birinciliği elden bırakmadı. Yayına geldiğinden beri birinciliği elinde tutan Kanunsuz Topraklar, dün gün boyunca sosyal medyada hakkında yapılan 17 bin 167 paylaşımla gecenin birincisi oldu.

Reytinglerde birinciliği Sadakatsiz ile paylaşan ATV dizisi Kuruluş Osman başarısını bu sezon da sürdürüyor. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizi hakkında 9 bin 784 paylaşım yapıldı ve Kuruluş Osman gecenin ikincisi oldu.

Kanal D’nin en sürükleyici dizilerinden biri olan Sadakatsiz ise yeni sezona birincilikle başladı. Ancak Kuruluş Osman’ın ekrana gelmeye başlamasıyla reytingleri rakibiyle paylaşmak zorunda kaldı. Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi hakkında yapılan 5 bin 969 paylaşımla gecenin sonuncusu olarak sıralamada yerini aldı.