Ana sayfa Dizi Fragmanları Elkızı dizisinde bir karar her şeyi değiştirir!

Elkızı dizisinde bir karar her şeyi değiştirir!

tarafından ker_def

Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Elkızı dizisinde ilk iki bölüm beğeni topladı. Hikayenin gidişatı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. 3. bölümde reytinglerin de biraz yükselmesi beklentisi var.

Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağının detayları da ortaya çıktı. Ezo hikayesini etkileyecek bir karar her şeyi değiştirecek.  6 Kasım Cumartesi günü Elkızı dizisinin 3. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar şöyle:

Bekir’le ilişkisi ortaya çıkan Seher’in artık çekinecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Konağı Ezo’nun yaktığını düşündüğü için Ezo’nun suçunu ispat etmeye çabalar ve sonunda bir açığını bulur.

Elkızı dizisinde bir karar her şeyi değiştirir! 7

Selçuk komutanla iş birliği yaparak Ezo’yu resmen suçlayacak delillere ulaşırlar fakat Ezo garip bir şekilde korkusuzdur. Çünkü tüm bu zorlu süreç Ezo’yu zayıflatacağına güçlendirmiştir ve gerekirse bedel ödemeye de hazırdır.

Ezo’nun hayatı Harun’un elindedir. Nermin bunu çok güzel bir fırsata çevirir ama bu tuzağa ne Cavidan ne de Ali düşer. Harun ve Nermin’in gerçek yüzünü Ezo’ya gösterip, ikiliyi tamamen hayatlarından çıkarıp atacak bir yol bulurlar.

Çatışmalar, kavgalar, restleşmeler, intikam hırsı… Herkes tarafını seçmiş, kılıçlar çekilmiştir artık…