Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz çalışmaktan balayı yapamadı, 40 gün hiç uyumadı!

İsmail Ege Şaşmaz çalışmaktan balayı yapamadı, 40 gün hiç uyumadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elkızı isimli Fox TV dizisinde başrolde yer alan İsmail Ege Şaşmaz, geçen ay Manisa’da Hande Ünal ile nikah yaptı. Oyuncu, ayrıca Muğla’da çekimleri yapılan Elkızı dizisinin de ekibinde yerini aldı.

Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, düğünün çok güzel geçtiğini anlattı. Oyuncu, İstanbul’da düşündükleri ikinci düğünü hem orman yangınları hem de seti yoğun olduğu için yapmaktan vazgeçtiklerini anlattı.

Sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projesinde yer alan İsmail Ege Şaşmaz, ayrıca Saklı isimli dijital dizide de kadroda yer alıyor. Yeni sezonda Fox TV’de yayınlanacak Elkızı dizisinde başrolü Sevda Erginci ile paylaşan oyuncu, yoğun bir dönem geçiriyor.

Balayı yapamadıklarını anlatan İsmail Ege Şaşmaz, “Elkızı çekimleri için gidiyorum. Çalışmaktan vaktim yok. 40 gün hiç uyumadan çalıştım. Seneye daha tatlı bir tatil yapabiliriz. Ülkemizden çıkamıyoruz pandemi dolayısıyla. Daha iyisini, daha güzel bir balayı için bekleyeceğiz” diye konuştu.

Hande Ünsal, eşinin çekimleri sırasında sete giderek ziyarette bulunacağını söyledi.