Ana sayfa Dizi Haberleri Zemheri dizisi final bölümünde karma karışık duygular var!

Zemheri dizisi final bölümünde karma karışık duygular var!

tarafından ker_def

Show TV’nin bir dizisi daha reytinge yenildi; Zemheri beklenen ilgiyi görmeyince 10.bölümüyle birlikte 18 Mart Çarşamba, yani bu akşam final yaparak veda ediyor. Final bölümünde kara karışık duygular yaşayacaksınız. Firuze ve Ayaz yeni bir hayat için çabalıyor. Ertan ve Berrak ise onların mutluluğuna nasıl etki edecekler merakla bekleniyor.

Zemheri bu akşam heyecan dolu final bölümüyle ekrana gelecek. Firuze ve Ayaz, Ertan’ı cezasını çekmesi için cezaevine yollamışlarsa da onun intikam yemini ettiğinin henüz farkında değillerdir. İkisi de hala Ertan’ın öfkesinin hedefindedirler.

Berrak, Ayaz’dan hala umutludur, onunla bir ömür hayali kurmaktadır. Ancak her şey beklemediği bir yöne akacaktır. Aliye ise sahip olduğu tapuyla birlikte hayaline kavuşmuş olsa da ailesi ve ev arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Ayaz ve Firuze, Ertan’ı hayatlarından çıkarıp yeni bir hayata koşmak için çabalarken yollarına çıkan engellerle yine mücadele etmek zorunda kalırlar. Acaba iki yıl öncesinde kalan mutluluk planlarını bu sefer gerçekleştirebilecekler midir?

Zemheri dizisi final bölümünde karma karışık duygular var! 7

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı ‘Zemheri’de Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Lila Gürmen, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi oyuncular yer alıyor.

Zemheri, bu akşam saat 20.00’de final bölümüyle Show TV’de!