Ana sayfa Dizi Fragmanları Bahar dizisi 12. yeni bölümde Bahar karakterinin kararı hikayenin gidişatını belirleyecek

Bahar dizisi 12. yeni bölümde Bahar karakterinin kararı hikayenin gidişatını belirleyecek

tarafından ker_def

Büyük reyting başarıları elde eden Bahar dizisinin 12. yeni bölümü yetişmediği için salı akşamı yayınlanamamıştı. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünden detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

14 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek olan 12. yeni bölümde neler yaşanacağı konusunda ayrıntılar şöyle:
Bahar, Timur’la yolunu ayırmaya kararlıdır ama bu düşündüğü kadar kolay olmayacaktır! Nevra’nın başına gelen bir olay Timur ve Bahar’ı yan yana gelmeye mecbur bırakır!

Diğer yandan Umay ve Aziz Uras düzenlerinin dağılmasıyla başa çıkmaya çalışır. Aziz Uras, Zeynep’le ilgili yanlış bir karar verir. Bu karar Yavuzoğlu Ailesi’ni bir arada tutar…

Timur bir yandan Selim’le uğraşırken bir yandan Aziz Uras’ı korumak zorundadır. Bahar ise önemli bir kararın eşiğindedir…

Show TV’de ekrana gelen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisinin kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan.”

“Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” yeni bölümüyle 14 Mayıs Salı saat 20.00’de Show TV’de!