Ana sayfa Dizi Fragmanları Zengin ve Yoksul 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Aleyna ve Karan aşkına itiraz!

Zengin ve Yoksul 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Aleyna ve Karan aşkına itiraz!

tarafından ker_def

atv’nin Pazar akşamları ilgiyle izlenen dizisi Zengin ve Yoksul, 3. bölümüyle 21 Nisan Pazar akşamı ekrandaydı.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Damla Colbay, Elif Doğan, Gülcan Arslan, Tuna Orhan, Eren Hacısalihoğlu gibi önemli isimleri yer aldığı Zengin ve Yoksul dizisi ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin 4. bölümü 28 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’te atv ekranında yayında olacak.

Zengin ve Yoksul dizisinin 4. bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı. Fragmana yorum yapan izleyiciler Aleyna ve Karan ikilisinin aşırı klişe çift olacağı eleştirisi yapmakta. Dizinin bazı takipçileri Aysel ile Karan’ın aşk yaşamasını istediklerini yorumlara yansıttı. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Zengin ve Yoksul 21 Nisan Pazar 3. bölümde neler oldu?

“Sen ne kadar iyi yüreklisin böyle…”

Aleyna’nın vurulması herkesi şok etmiştir. Karan ve Aysel de yaşananlardan dolayı büyük üzüntü içindedirler. Ancak Aziz’in yeni hamlesi gecikmez. Sema’nın kurtulabilmesi için Karan’ın ödemesi gereken bir bedel vardır. Bu esnada Aleyna’nın babası ile ilgili öğreneceği şeyler şok eder; Aleyna herkesi şaşırtacak bir adım atar.

Meral, kendisine yeğeni ve kocası ile ilgili mail atan kişinin peşine düşer. Aysel ve Karan, Aziz’in pis işlerinden birini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir oyuna girişirler. Acaba bu işten sıyrılmaları, umdukları kadar kolay olabilecek mi?