Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zeynep Ilıcalı, eski eşi Acun Ilıcalı’ya yeni evliliğiyle ilgili bir mesaj yolladı

Zeynep Ilıcalı, eski eşi Acun Ilıcalı’ya yeni evliliğiyle ilgili bir mesaj yolladı

tarafından ker_def

KONUŞTU:“ACUN ÇOK MUTLU OLSUN İSTERİM”

UçanKuş özel… Ayrılıklar sonrası “Allah belanı versin gibi şarkıların bile yapılıp-çok tuttuğu ülkemizde bazen, çok farklı şeyler de olabiliyor” dedirten bir röportaj…”

Yer İstanbul, Ortaköy…

Bir yemek sonrası, kalabalık ama çoğu tanıdık bir iş adamı grubu çıkıyor, bir mekandan…

Grup içindeki tanıdık isimlerden biri Zeynep Ilıcalı… Aslında artık Zeynep Yılmaz demek gerek…

Bir bakıyoruz, bizim patron da (Can Tanrıyar) orada…

Hemen yanlarına yaklaşıp soruyoruz:

“Can abi yardımcı ol, hep Zeynep hanım’la röportaj yapmak istiyoruz ama hiç konuşmuyor?..”

Can abi daha lafa başlayamadan Zeynep Ilıcalı, “Aaa ne ilgisi var. Anlatacak bir şeyim olsa konuşurum. İşimde gücümdeyim, ayrıca hep çocuklarımlayım, ne diyebilirim ki” diyor.

Can abi, lafa giriyor, “Eee o zaman işini gücünü sorsun çocuklar” diyerek gülüyor ve Zeynep Yılmaz bu kez, “Ama siz bu aralar o kadar çok bomba haberler patlatıyorsunuz ki, benim röportajımı ne yapacaksınız?..” diye gülümseyerek yanıt veriyor ancak röportaj da başlıyor böylece:

-Hayat nasıl gidiyor Zeynep hanım?..

-İş, güç, yeni projelerim ve tabi öncelikle çocuklar…

-Acun Ilıcalı’yla aranızda problem var mı?..

Şöyle bir ters bakış atıyor Can Tanrıyar’a “Bak anında nereye gitti konular” der gibi ama sonrasında rahatlığıyla dikkati çekiyor.

-Bu dedikodular hiç bitmez, iyi biliyorum. Ben rahatlıkla şunu söyleyeyim, Acun’a mutluluklar diliyorum, çok mutlu olmasını istiyorum. Unutmayın ki çocuklarımın babası… Ama bir takım konular, dedikodular varsa inanın bunlar benim dışımda… Yoksa bu soruya başka türlü tepki verirdim ama içimde hiç bir ukde yok, gördüğünüz gibi yaşanır, biter bazı şeyler diye iki kelimede özetleyebiliyorum… Bitti ve önümüze bakıyoruz.

-Peki, aranız nasıl, dost kalabildiniz mi?..

-Benim için öncelikle önemli olan dost kalmak kavramı; tartışma ortamlarının içine girmemek-çekilmemek ve en önemlisi çocuklarımızı her türlü dedikodunun dışında tutmak ve onları korumak… Dostuz ama herkesin bir başka hayatı var artık… Çocuklarıyla ilgilenmesi yeterli, ilgileniyor da…

-Acun Ilıcalı’ya evliliği sonrası mutluluklar dilediniz mi?..

İşte biz “Bu soru biraz sert mi, ters mi oldu?..” diye düşünürken, tam tersi Zeynep Ilıcalı’nın rahat, içten gülümsemesi ve bizim tedirgin olduğumuzu da görünce(eee çünkü yanlarında Can Tanrıyar da var, ondan çekindik açıkçası) bizi de rahatlatacak şekilde son derece kendinden emin ve samimi bir yanıt vermesi dikkatimizi çekiyor.

-Acun’un seçtiği yeni bir hayat ve yeni bir hayat tarzı var. Önemli olan insanın istedikleri ve hayattan bekledikleri değil mi?.. Şimdi tek dileğim, samimiyetle söylüyorum benden daha çok mutlu olması…

Böyle yanıt alınca devam edemiyoruz, röportaja… Çünkü soru kalmıyor!.. (Ayrılıklar sonrası Allah belanı versin gibi şarkıların bile çok dinlenip tuttuğu ülkemizde bugünleri de mi görecektik!..)

Bir iğneleme alsaydık, basacaktık gaza ama!..

Bizim için önemli olansa, uzun zamandır suskunluğunu koruyan Zeynep Yılmaz’la bu röportajı yapmak oluyor.

Magazin muhabiri kafasıyla(!) “Zeynep Yılmaz, belli ki tüm dedikoduların aksine son derece rahat ve yıllardır bildiğimiz normal yaşantısına devam ediyor. Eee böyle olunca bizim de kapsama(takip) alanımızdan çıkıyor”