Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonu da ilk sezonu gibi çok başarılı!

Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonu da ilk sezonu gibi çok başarılı!

tarafından ker_def

Tuba Büyüküstün hayranlarının heyecanla bekledikleri Zeytin Ağacı dizisinin ikinci ezonu izleyicilerle Netflix’te buluştu ve ilk haftanın izlenme sonuçları da başarının göstergesi oldu.

Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra Boncuk Yılmaz, Seda Bakan, Murat Boz, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu ve Umut Kurt gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesi de izleyenleri derinden etkiledi.

İnsanların aile hayatlarını etkileyen en önemli nedenlerden birisinin de ailesinin geçmişte yaşadığı derin olaylar olduğu fikrini aşılayan Zeytin Ağacı dizisinin hikayesi de çok ilgi gördü.

İlk sezonunda Netflix ekranında haftalarca Top 10 listesinde kalan Zeytin Ağacı dizisi, ikinci sezonunda da yine benzer bir başarıyı sergiliyor.

100 milyon saati geçen ilk sezon izlenmesinin ardından ikinci sezon da izleyicileri kendisine çekti. Top 10 listesinde ikinci sezonunda kendisine yer bulmuş olması, izleyicilerin projeye olan desteğini gösterdi.

İngilizce olmayan diziler listesinde Netflix’te tüm dünyada ikinci sırada yer alan Zeytin Ağacı, milyonlarca kez görüntülendi ve izlenme sayıları her gün artıyor.