Ana sayfa Dizi Haberleri Zor Sevda 13 Haziran Özeti 31. Bölümde Neler olacak?

Zor Sevda 13 Haziran Özeti 31. Bölümde Neler olacak?

tarafından zk zk

zorsevda-3

Asad gece yarısından önce Dilşat’a verdiği sözden dolayı Zoya’ya seni seviyorum demeli.Tanver ise Asad’ın yüreğindekileri Zoya’ya söyleyemediği için rahatlar. Tanver Zoya’yı Asad’ı dinlememsi konusunda ikna ediyor. Ancak Tanver Zoya burada olmasaydı bunların hiç biri yaşanmayacaktı diye Zoya’yı öldürmek için planlar yapmaya başlar.

Tanver evdeki düzenlemeleri kontrol etmeye başlar. Hizmetçilere avize koymasını ister. Hizmetçiler avizeyi ayarlarken Tanver avizenin halatlarını kontrol ediyor. Bu arada Dilşat ve Zoya’nın uzaklardan misafirleri gelecektir. Bunlardan biri olan Purvi davet edilmeden katılmaktan çekinirken Onir Zoya’nın kız kardeşini ve Dilşat’ı tanıdığına onu ikna eder. Nandini de ailesi ile birlikte katılır. Dilşat onları selamlarken Zoya’nın merdivenlerden inişi başta Asad olmak üzere herkesi büyülüyor.

Tanver avize ipine bakarken doğru zamanın gelmesini bekliyor. Tanver Zoya avizenin altında dans ederken ipi keseceğini hesap ediyor. İçerdeki konuklar ise dans ile kendilerinden geçmişlerdir. Herkes çok eğlenmektedir. Düğüne Ayan ile Nikhat de gelmiştir. Dilşat ve Asad çok memnun kalmışlardır. Kardeşler birbirlerine sarılırlar.

Tanver elindeki bıçakla 2. Kattaki halatı kesmeye çalışırken bıçak elinden yere düşer. Yerde misafirlerden Zoya’nın uzaktan gelen misafirlerinden Shalini’nin ayağına düşer ve onu incitir. İlk yardım için hemen alınır. Bu arada yine misafirlerden Ammaji olanlara şahit olmuştur ve Tanver’den korkmamasını ister. (Allahım neden sürekli kötülük düşünür bu insanlar. Burada dizi biraz karışık gelebilir ama düğüne gelen kişiler biraz karıştırıyor işi)