Ana sayfa Dizi Haberleri Zor Sevda dizisinde heyecanlı anlar! Hümeyra zehirleniyor!

Zor Sevda dizisinde heyecanlı anlar! Hümeyra zehirleniyor!

tarafından zk zk

zorsevda1

Asad Zoya’nın burada kalması için nişana gerek olmadığını düşünür ancak Dilşat bunun bir yüzük değiştirme olayı olduğunu savunur. Asad bu durumun evlilik kurumunu basitleştireceğini düşünürken Tanver bu duruma izin vermeyeceğini düşünüyor.

Raşit Şirin’e nişan için neden bu kadar aceleci davrandığını soruyor. Şirin evde kara büyü olduğunu anlatıyor ancak Raşit böyle şeylere inanmıyor. Şirin ise bunun ardında Dilşat olduğunu söylemek üzereyken Razia duruma müdahale ediyor ve Ayan’ın Hümeyra ile evlenmek istediğini bu nedenle de acele etmeleri gerektiğini söylüyor. Ayrıca Nikhat’ın evliliği ile mutluluğumuzun ikiye katlanacağını söylüyor. Badibi ise Ayan’ın kendi rızası ile bunu yapmadığını söylerken Raşit bu kararı bir kez daha düşünmemiz gerekir diyor.

Razia içinden ölümün Allah’ın takdirinde ancak bu evden gitmen benim elimde diyerek Badibi için bileniyor. Ayan gelir ve kimsenin etkisinde olmadığını ve Hümeyra ile evleneceğini söyler. Razia mutlu iken Şirin de rahatlar Mamujan devreye girer ve o zaman nişanın bir an önce yapılmasını ister. Ayan bir şartı olduğunu söyler. Nişanına Asad’ın gelmesini istiyor. Mamu ve Razia şiddetle karşı çıkarlar ancak Ayan abimden bir tane var ve nişanın olması için onun gelmesine bağlı diye söyler. Şirin bu durumun kabul edileceğini söyler ve Ayan ayrılır.