Ana sayfa Dizi Haberleri Zor Sevda dizisinin 19. bölümünde büyük olaylar

Zor Sevda dizisinin 19. bölümünde büyük olaylar

tarafından ker_def

Zor Sevda 19. Bölüm Fragman Ve Özet

Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde Raghu’nun yaşattıklarına tanık olmuştuk. Planları takır takır işliyordu. Önce Badibii’ye uğraşmaya başlamış sonra da onun aleyhine olan her şeyi yok etmişti. Ama bir şey kalmıştı ki onu da yok edecekken son anda yakalanmıştı. Elindeki belgeleri Asad’ın görmesi sonucu olaylar iyice karışmıştı. Sonrasında ise Raşit’inde bütün foyaları ortaya çıkmış ve ceza evini boylamıştı.

Asad iyice yeme içmeden kesilmişti. Zoya onun daha iyi olabilmesi için bir şeyler getirse de Asad istememişti. Zoya ne getirirse getirsin hiç birini istemiyordu. Karşısında adeta şaklabana dönüşmüştü. Asad küçük bir tebessüm etse de hiçbir şey söylemiyordu. Bu sırada Necma’nın seslerini duyarlar. Ne olduğunu öğrenmek için yanına gittiklerinde Dilşat’ın yerde yattığını görürler. Asad onu olduğu yerden kaldırıp yerine yatırdıktan bir müddet sonra Dilşat kendine gelir. Konuşmaya başladığında ise Asad’ın oradan gitmesini söyler. Asad olanlardan dolayı adeta yıkılır. Ama bir şey söylemeden odadan çıkar.

Asad Dilşat konusunda fazlasıyla endişeleniyordur. Sabah kahvaltı sırasında Dilşat’ın iyi olup olmadığını Zoya’ya sorar. Zoya da Dilşat’ın iyi olduğunu, kahvaltısının yanına gittiğini söyler. Dilşat o sırada hazırlanmıştır. Raşit’in yanına gidecektir. Fakat Asad onu engellemeye çalışır. Ama Dilşat’ın umrunda değildir. Söylenilenlere inanmıyordur. Şirin ise olayların şokunu henüz atamamıştır. Badibi’nin yanında göz yaşlarına hakim olamaz ve Badibi de ona teselli verir. Ayan Asad’ı sorgulamaya devam eder.

Mamu ise her şey açığa çıktığından huzursuzdur. Razia’ya bu konuda öfkesini dile getirir. Razia olanlar karşısında sakin tavrını koruyordur. Diğerlerinin hiçbir şey yapamayacağından oldukça emindir. Hala kötü işlerin peşinde olan Razia Raşit’in yanına gidecektir.

Dilşat da Raşit’i görmek için yola koyulur. Yanına gittiğinde ikisi de çok üzgündür. Dilşat Raşit’e inanır ve bunu da açık bir dille ifade eder. Ama diğerleri tarafından katil olarak görülen Raşit çıkmazlardadır. Çaresizce beklemekten başka bir şansı yoktur. Dilşat onunla konuşarak moralini biraz düzeltmeye çalışır. Onu hapishaneden çıkarmak için elinden geleni yapacağını söyler. Sonrasında karışalan Razia ve Dilşat şiddetli bir konuşma içine girerler.

Tüm bunlar olurken Zoya da kendi halinde oyalanıyordur. Telefonu bir anda elinden kayar. Almak için uzanan Zoya orada oyuncak bebeğin olduğunu fark etmez. Ama oradan geçen küçük bir çocuk bebeği görmüştür. Ve büyük bir kanıt olacak bebeği küçük çocuk alır. Bu sırada Razia da telaşlı hallerdedir. Oyuncak bebeğin Dilşat tarafından alındığına dair bir telefon gelir.

Razia nasıl bu işleri halledecekleri konusunda telefonla konuşurken konuşmalarına kulak misafiri olan biri vardır. Badibi Razia’ya durmadan ters gidiyor onun yaptığı kötülüklerin bir gün ortaya çıkacağının altını çiziyordu. Ama Razia hala onun için düşündüklerinden vazgeçmemişti. Onun için planları vardı ve gerçekleştirir de. Kimsenin evde olmadığı zamanda Badibi’ye saldırı düzenlemiştir. Onu ayaklarından tavana asılmış bir halde bırakır. Badibi’yi onu rahat bırakması konusunda uyarır. Hiçbir işe karışmamasını söyler. Açık açık herkese zarar vereceğini de dile getirir.Diğerleri geldiğinde ise çoktan her şeyi toplamışlardır. Onların sorularını yanıtsız bırakırlar.