Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin, yeni dizisinde yine ortalığı karıştıracak!

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin, yeni dizisinde yine ortalığı karıştıracak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni neslin yeteneğiyle dikkat çeken oyuncularından Bahar Şahin, uzunca süredir herhangi bir projede yer almıyordu. Bahar Şahin en sonunda yeni projesini seçti ve Duran isimli dizide karar kıldı. Tanıtımı yayınlanan dizi aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor.

Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Ceren karakteriyle çıkış yapan ve oyunculukta ne kadar yetenekli olduğunu gösteren oyuncu Bahar Şahin nihayet yeni bir projeyle ekrana geliyor. Yetenekli oyuncu dijital platform Gain’de yayınlanacak dizide yine ortalığı karıştıracak gibi görünüyor.

Gain TV’nin yeni dizisi Duran’ın ilk tanıtımı yayınlandı ve aralık ayında dizinin başlayacağı duyuruldu. Ancak kesin bir tarih verilmedi. Dizinin tanıtımı çok dikkat çekici. Oldukça hareketli sahnelerin yer aldığı tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla Bahar Şahin yine ortalık karıştırıcı bir karakterle karşımıza çıkacak.


Dizide Oktay Çubuk ile baş rolü paylaşacak olan Bahar Şahin, Aslı isimli karaktere hayat verecek. Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı, senaryosunu Murat Şevket ve Yunus Ozan Korkut’un birlikte yazdıkları Duran dizisi, 12 yıldır setlerden uzak olan İlyas Salman’ı da ekranlara döndürüyor.

İlyas Salman dizide bir boks antrenörünü canlandırıyor. Çekimlerinin bir kısmı Almanya’da gerçekleştirilen Duran dizisinde ayrıca Nil Keser, Batuhan Gelenler, Burakcan Doğan, Lorin Merhart, Cem Söküt ve Erdem Şenocak gibi isimler yer alıyor.

Rolü için kısa sürede Almanca öğrenen Bahar Şahin, bir süre önce verdiği röportajda yeni rolüyle ters köşe yapacağını söylemişti. Oyuncu röportajında şunları söylemişti:

“Dijital platformlarda yayınlanan projeler oyunculuk açısından daha özgür, sonuçta televizyondaki kısıtlamalar dijital platformlarda yok. Bu da karakteri daha gerçekçi yansıtabilmenizi sağlıyor.”