Ana sayfa Sinema Kadir Doğulu’nun yeni filmi Kazak İşi Türkiye’de filminden ilk fragman geldi!

Kadir Doğulu’nun yeni filmi Kazak İşi Türkiye’de filminden ilk fragman geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kanal D’de yaz dizisi olarak ekrana gelen Aşkın Tarifi ile hayranlarının karşısına çıkan Kadir Doğulu’nun dizisi düşük reytinglerinden dolayı ancak 13 bölüm ekranda kalabildi.

Dizinin final yapmasının ardından bir süre dinlenen oyuncu son günlerde dijital için bir proje görüşmesi yaptığı haberleriyle gündeme gelmişti. Bu konuyla ilgili henüz netleşen bir durum yok ancak oyuncunun rol aldığı Kazak İşi Türkiye’de adlı sinema filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Oyuncu, Türkiye – Kazakistan ortak yapımı, Kazak İşi Türkiye’de adlı filminin çekimlerini geçtiğimiz yıl Eylül ayında  tamamlamıştı. Yönetmen koltuğunda Anvar Matzhanov’un oturduğu Kazak İşi Türkiye’de filminin oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu’nun yanı sıra, Erdal Cindoruk, Ece Gürer, Sedat Bilenler, Nurlan Koyanbayev, Zhan Baizhanbayev, Ramazan Amantai, Dariga Badykova gibi isimler yer alıyor.

Filmin vizyon tarihi henüz netleşmedi. Yapımcı Firma Alim Yapım instagram hesabından filmin ilk fragmanını yayınladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Alim Yapım (@alimyapim)’in paylaştığı bir gönderi

Başta Kazakistan olmak üzere, Rusça konuşulan ülkelerde çokça izlenen 2017 yapımı “Kazakh Business in America”nın Türkiye uyarlaması olarak sinemaseverlerin beğenisine sunulacak olan film ile ilgili Kadir Doğulu “İki ülkenin inanış ve kültür açısından birbirine bu denli benzer olduğunu görmek beni hem şaşırttı hem de çok memnun etti. Filmin Türk – Kazak halkı için güzel işlerin başlangıcı olacağını umuyorum.

Türk toplumlarının birlikte çalışarak ne kadar güzel işlere imza atabileceğini anlatan, sembol bir iş haline gelmesini temenni ediyorum.  “Medeniyeti dünyaya armağan etmiş bir milletiz. Sanıyoruz ki batı, bizim armağan ettiğimiz medeniyet ve güzellikleri hala kullanıyor” açıklamasını yaptı.