Ana sayfa Dizi Haberleri Game Of Thrones dizisinin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi!

Game Of Thrones dizisinin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi!

tarafından zk zk

Bütün dünyada büyük ilgiyle izlenen ve 7. sezonu aylarca merakla beklenen dizi yayına girdi ama sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde hackerlar tarafından Game Of Thrones’un 4. bölümünün hacklendiği haberleri gündeme gelmişti.

Dizinin yeni bölümü merakla beklenirken hackleyenler çoktan yayınladı bile! Normal şartlarda pazarı pazartesiye bağlayan gece yayınlanması gereken 4. bölüm, Reddit’te düşük kalitede yayınlandı.

KAÇ BÖLÜM OLDUĞU BİLİNMİYOR

Hack olayını yapan kişiler, HBO’nun sonunun geldiğini söylemişlerdi. Hack olayı ile birlikte yaklaşık 1.5 TB’lık veriyi çalan hırsızlar, son derece kalitesiz bir görüntüyle bölümü Reddit üzerinden yayınladılar. Hackerların elinde kaç bölüm olduğu veya “kaç dizi” daha olduğu bilinmiyor.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞLARDI

Bu olay HBO’nun başına ilk kez gelmiyor. Game of Thrones’un 5. sezonunda ilk 4 bölümü çalarak yayınlayan hackerlar, HBO’ya büyük darbe vurmuşlardı.

Hackerlar tarafından çalınan bu projeler belki şu anda farkında olmasak da gelecekte Game of Thrones gibi dizilerin çıkmasını engelleyebilir. Ciddi paralar yatırılarak devasa prodüksiyonlarla ortaya çıkan Game of Thrones ve türevi diziler, bu tarz insanların verdiği zararlardan dolayı daha az çıkacak veya hiç çıkmayacak.