Ana sayfa Yabancı Dizi Game Of Thrones’da Cersei karakterini oynayan Lena Headey, yeni bir diziyle dönüyor!

Game Of Thrones’da Cersei karakterini oynayan Lena Headey, yeni bir diziyle dönüyor!

tarafından zk zk

8. sezonu kısa bir süre önce yayınlanan ve tüm dünyada büyük ilgiyle takip edilen Game Of Thrones dizisinin ardından, dizide Cercei karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Lena Headey, yeni bir dizi projesine dahil oldu.

Ünlü aktristin Showtime kanalı için çekilecek olan Rita isimli dizide oynayacağı ortaya çıktı.

Bu kez bir komedi-dram dizisinde rol alacak olan Lena Headey’in oynayacağı dizi, bir Danimarka dizisinden uyarlanacak. Kanaldan pilot bölüm için onay aldığı öğrenilen diziyi orijinal projeyi hazırlayan Christian Torpe kaleme aldı. Showtime ve Platform One Media yapımcılığı üstlendi.

Headey, pilot bölüm onay aldığı takdirde bildiğini okuyan, alışılmadık, bekar bir öğretmen olarak ekrana gelecek. Rita, otoriteye ve ailesine filtresiz bir şekilde karşı çıkan bir kadın.

Aktris, Netflix’te ekrana gelecek The Dark Crystal: Age of Resistance isimli animasyon dizinin seslendirme kadrosunda da bulunuyor. Hatta seslendirme kadrosunda Game of Thrones’tan Nathalie Emmanuel ve Natalie Dormer da yer almakta. Game of Thrones oyuncularından Nikolaj Coster-Waldau Gone Hollywood dizisinin; Maisie Williams ise Two Weeks to Live dizisinin kadrosuna katıldı.