Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayat Şarkısı 53. yeni bölümünde üzücü olaylar!

Hayat Şarkısı 53. yeni bölümünde üzücü olaylar!

tarafından ker_def

Hayat Şarkısı 53. Bölüm Fragmanı – 9 Mayıs Salı

Hayat Şarkısı dizisinin son haftalarda yayınlanan bölümlerinde peşi sıra hiç de beklenmeyen üzücü olaylar yaşanmıştı. Bu yüzden seyirciler her hafta yeni bölümü çok daha büyük bir heyecan ile beklemeye başladılar.

Dizinin yeni bölümünde Hülya’nın davranışları yüzünden ilişki ayrılığa mı sürükleniyor? Yeni bölümde Kerim ile Hülya boşanacak mı?

Çünkü Kerim artık Hülya’nın bu hayat tarzından bir hayli sıkılıyor ve onunla konuşuyor. Kerim Hülya’nın normal bir hayata sahip olmasını söylerken bunlara devam etmesi halinde ayrılacağını da belirtiyor.

Hayat Şarkısı dizisi yeni bölümü olan 53. bölümü ile 9 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacak!

Hayat Şarkısı 52. Bölümde Neler Oldu?
Hayat Şarkısı dizisinin son yayınlanan bölümü olan 52. bölümünde ise Hülya ve Mahir Cevher ailesini kurtarabilmek için çok önemli bir plan yapmıştı ve hemen harekete geçmişti. Ancak yaptıkları plan yüzünden çok da ciddi bir tehlikenin içine düşmekten bir türlü kurtulamamışlardı. Aynı zamanda Cevher ailesinde iflas haberi de büyük bir sarsıntıya yol açmıştı.