Ana sayfa Dizi Haberleri Ece Sükan, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı!

Ece Sükan, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı!

tarafından ker_def

1977 yılında dünyaya gelen Ece Sükan, oyunculuk kariyerine 2004 yılında başlamıştı. Haziran Gecesi isimli fenomen dizide Dennis karakteri ile yer alan ve başarılı da bir oyunculuk ortaya koyan Ece Sükan, ardından farklı projelerden teklifler aldı.

Aşk Yakar dizisinde Belda karakteri ile yer alan oyuncu, Gülperi isimli sevilen dizide de uzun süre bulunmuştu. Televizyon kariyerinde 2019 yılından bu yana bir projesi olmayan Ece Sükan, en son Terzi isimli Netflix’in dijital dizisi için setlere dönmüştü.

Ece Sükan, yeniden televizyon ekranına Taş Kağıt Makas isimli Kanal D dizisi ile dönme kararı aldı. Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir karakter katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümünde Ece Sükan dikkat çeken bir karakter ile hikayeyi çok etkileyecek.

Merakla beklenen dizinin 17 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Sükan, tüm dinamikleri değiştirebilecek güçte başarılı bir haber spikeri “Neslihan Öncü” karakterine hayat verecek.