Ana sayfa Kadın Haberleri Hende Bermek’ten çok konuşulacak açıklama! Bermek o fotoğraflara inanmıyor

Hende Bermek’ten çok konuşulacak açıklama! Bermek o fotoğraflara inanmıyor

tarafından ker_def

Bodrum’da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile görüntülenen Murat Başoğlu’nun boşandığı ama hala görüşmeye devam ettiği eski eşi Hande Bermek sessizliğini bozdu. Bermek:” Hayatımın en zor sınav ve deneyimini yaşadım, çok zor bir süreç ama unutmayın ki ızdıraplar insanı büyütür.” dedi.

Hande Bermek Posta Gazetesi’ne yaşadıklarını anlattı.

İşte Hande Bermek’in çok çarpıcı açıklamaları:

Türkiye sizi konuşuyor… Ne yaşadınız, ne yaşıyorsunuz?

Hayatımın en zor sınav ve deneyimi. Bu deneyimlerle olgunlaşıyoruz. Çok zor bir süreç ama unutmayın ki; ızdıraplar insanı büyütür.

Aldatmadan öte bir durumdan bahsediliyor. Amca yeğen ilişkisi.

Ben bu konuda sadece tek bir cümle söylemek istiyorum: Burcu ve Murat arasında romantik bir ilişki yok.

İnanmıyor musunuz buna? O fotoğraflara rağmen…

Aralarında bir şey yok. Ama algı şu: “Burcu ile Murat uzun süredir beraber ve bu olay da teknedeki fotoğraflarla gün yüzüne çıktı. Bende bu yüzden boşandım.” Gerçek bu değil. O fotoğrafların sadece bir karesi Burcu ve Murat’a ait. Diğerlerinin onlara ait olup olmadığı belli değil. Murat ile Burcu’nun cinsel ya da duygusal bir birlikteliği yok. Amca-yeğen ilişkisi bu. ‘Kararı yargı verecek’ diyorum susuyorum.

Burcu ile iyi görüşür müydünüz?

Aramız her zaman çok iyiydi.

Burcu’nun olay sonrası ruhsal tedavi için kliniğe yattığı yazıldı…

Bilmem… Son dönemde görüşmedim.

Olay sonrası konuşmadınız mı?

Olayın ilk başlarında konuştuk. Çünkü Burcu’nun da çok büyük desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Burcu bilgili ve yetkin bir kadın. O da bir insan ve o da linç edildi. Belki de hiç suçu yok. Kim bilir? ‘Yargı’ diyorum ille de yargı. Son sözü yargı söyleyecek.

1 ay önce boşandığınız Murat Başoğlu’na güvenir misiniz?

1999’da tanıştık. Murat 15 yıllık eşim. Oğlumun babası. Evet güveniyorum. Herkes neden böyle davrandığımı merak ediyor. İtibar suikastı yapılıyor. Bizim bir oğlumuz var.

O fotoğraflar 29 Temmuz’da Bodrum’da çekildi. Ve siz şu ana kadar sessiz kaldınız…

Benim için bir takım değerler var. Bunların başında da vefa, sevgi geliyor. Olayı ilk öğrendiğimde ‘Sevgiyle kucaklıyorum’ dedim. Herkes buna çok takıldı. Bakın, ben hayatta her şeyin bir deneyim olduğuna inanıyorum. Her şey insanlar için, herkes her şeyi yaşayabilir. Murat’a güveniyorum, insanlar hata da yapabilir.