Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanatsız Kuşlar dizisinden ilk görüntüler yayınlandı

Kanatsız Kuşlar dizisinden ilk görüntüler yayınlandı

tarafından ker_def

Kanatsız Kuşlar Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

ATV’nin yeni başlayacak dizilerinden olan Kanatsız Kuşlar dizisine ait ilk tanıtım videosu nihayet yayınlandı. Koliba Film tarafından çekimlerine geçen hafta Pazartesi günü başlanan Kanatsız Kuşlar dizisinin ilk tanıtımı büyük ilgiye sebep oldu. Bir süre önce müziği ile de sosyal medya üzerinde izlenme rekorları kıran dizi, birbirinden yetenekli ve genç kadrosu ile yakında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Yapımcılığında Koliba Film ve Ata Türkoğlu bulunan dizinin yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun oturuyor. Ayrıca senaryosu da Hakan Haksun’un kaleminden olan dizinin başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Ahmet Varlı, Fatih Al, Seda Türkmen ve Servet Pandur isimleri yer alıyor. Genç ve deneyimli kadrosu ile çekimlerine başlanan dizi yakın zamanda ATV ekranlarında olacak.

Kanatsız Kuşlar, hayata tutunmak için mücadele veren dört kardeşin ve çocukları için her şeyi yapmaya hazır olan bir annenin yaşamını konu alıyor. Bir iyilikten bir kötülüğün doğabileceğini, bir kötülükten ise yaşam umudunun meydana gelebileceğini anlatan dizi, kendi aralarında mutlu olmaya çalışan kanatsız kuşların hikâyesi ile ekranlara geliyor.