Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisinin Arjantin’de müthiş başarısı!

Kızım dizisinin Arjantin’de müthiş başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon tv8’de yayınlanan Kızım dizisi, yurt dışında başarılar elde etmeye devam ediyor. Hayranlarının tek sezon sürmesi nedeniyle bir hayli üzüldüğü Kızım dizisi, değerini yurt dışında da gösteriyor.

Arjantin’de yayınlanan dizi reytinglerde çok iyi performans sergiledi. Dizinin 5 Haziran Cuma günü arjantinde 12.5 reyting ile birincilik elde etmesi önemli bir gelişme oldu.

Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrollerinde yer aldığı Kızım dizisi sosyal medyada da birçok övgü almaya devam ediyor.

5 Haziran akşamı Arjantin’deki reytinglerde 3 Türk dizisi daha vardı. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrolünde yer aldığı Binbir Gece, final bölümü ile yayınlandı. 6.7 reyting alan dizi son bölümüyle dikkatleri çekmeyi başardı.

Kanatsız Kuşlar isimli Türk dizisi de aynı akşam 10.8 puan ile 3. sırada kendisine yer buldu. Elif dizisi ise 8.4 reyting ile 5. sırada yer aldı.

Türk dizileri Arjantin’de yoğun bir izleyici grubu tarafından heyecanla takip ediliyor. İşte Arjantin’de 5 Haziran 2020 tarihli reyting sonuçları…

Kızım dizisinin Arjantin'de müthiş başarısı! 7